Kan du spise kale raw?

Alle grøntsager er gode til dit helbred, men kale – en cruciferous plante, der tilhører den samme familie som broccoli, blomkål og kål – er særdeles fremragende. Den grønne grønne er en rig kilde til vitaminerne A, K og C, fibre, carotenoider og flavonoider. Du behøver ikke komme ud med gryder og pander for at nyde kale. Det er lækkert i rå form, men sørg for at fjerne den hårde stamme i midten af ​​bladet.

Kale er tilgængelig i rå form både sommer og efterår. Kig efter kale med skarpe blade og faste stilke. Frisk kale kan variere i farve fra lilla til mørkegrøn til rød, så base dit køb på betingelse af bladene. Unge planter kan være at foretrække til råforbrug, da bladene vil have en mildere smag.

Du kan smelte på råkale blade til en snack eller bruge dem som en base for en salat. Tør tyndt skiverne med æblet æble, tørrede tranebær og en vinaigrette dressing. Søde ingredienser er en god modsætning til bitterheden af ​​råkalde. Du kan også forberede en simpel slaw med fint skiverne, gulerødder, æbler og fedtfattig almindelig yoghurt.

Kale er et næringsstofkraftværk, men for nogle er den grønne grønne farlig. Høje mængder af vitamin K i kale er problematiske for alle, der tager blodfortyndere. Hvis du er på warfarin eller lignende medicin, skal du kontakte din læge, inden du tilføjer kale til din kost.

Udvælgelse

Forberedelse

Overvejelser