Kalorier i æblechips

Apple chips kan virke som et fornuftigt valg, hvis du forsøger at tabe sig, men sandheden er, at dette forarbejdede frugtprodukt måske ikke er meget bedre for din talje end de kartoffelchips, du sandsynligvis forsøger at undgå. Fyldt med olie kan pakkede æbleskiver være højt i fedt, og de indeholder ofte tilsatte sukkerarter. Til lette æblefliser skal du lave dem hjemme i ovnen ved at bruge magre ingredienser.

Calorie Count

Det nøjagtige kalorieindhold varierer efter mærke, men æblechips kan indeholde 140 til 150 kalorier pr. Ounce, alt efter smagen. Til sammenligning indeholder 1 ounce almindelig kartoffelchips ca. 158 kalorier. Hjemmelavede æblechips kan være meget nemmere på taljen. En opskrift fra “CountryLiving” anvender æble, citronsaft og en let dusting af sukker. En servering, der består af chips fra et halvt æble, er kun 50 kalorier. Handel sukkeret til kanel for en endnu sundere behandling.