Acne & kale

Acne er en sygdom, der påvirker huden, der opstår, når hårsækkene bliver tilstoppet med døde hudceller, bakterier og olie. Selv om der ikke er nogen videnskabeligt bevist årsager til acne, er der mange teorier om mulige skærpende faktorer. Dr. James Fulton har identificeret kost som en mulig årsag til acne. Forbrug af fødevarer som kale, der er høje i antioxidanter og antiinflammatoriske næringsstoffer, kan reducere dine chancer for at få acne.

Kale er en mørk, grønne grønne, der er medlem af cruciferous grøntsagsfamilien og tæt relateret til kål og broccoli. Det er meget højt i antioxidanter og vitaminer A, C og K. Disse næringsstoffer kan helbrede din hud og vende huden skader. En 1 kops servering har 36 kalorier og giver calcium, omega-3 fedtsyrer og kostfiber. Det høje klorofylindhold i kale leverer stoffer, som reducerer betændelse, som akne, og afgifter din krop.

Antioxidanter bekæmper frie radikaler i kroppen, hvilket kan forårsage DNA-skade og kræft og svække immunsystemet. Acne flare-ups kan forebygges eller reduceres af forbruget af fødevarer højt i antioxidanter, som kale. Antioxidanterne hjælper med at styrke dit immunsystem og forhindre frie radikaler i at ødelægge din hud.

Kale har en bemærkelsesværdig høj anti-inflammatorisk placering på 257 på grund af dens antioxidanter, vitaminer og mineraler og omega-3 fedtsyrer. Ifølge Monica Reinagel og hendes kostplan, der bekæmper betændelse, er det gavnligt at spise mad med en inflammationsfaktorrangering på mindst 50, så du er mere end dækket med kale. De bløde grønts antiinflammatoriske egenskaber kan medvirke til at reducere inflammation i kroppen og mindske sandsynligheden for hudbetændelse i form af acne.

Hvis du forsøger at rydde din acne, kan du tilføje kale til din kost på en række måder. Du kan juice det eller blande kalen i en smoothie, hugge den og bruge som dit salat til en salat, damp det let og dyser med citronsaft eller bage det i ovnen for en sprød chip-lignende snack.

Hvad er Kale?

Antioxidanter til acne

Anti-inflammatoriske egenskaber af Kale

Kale Ideas