Morgenmad ideer til at tabe & toning muskel

En morgenmad, der indeholder de rigtige makronæringsstoffer, der hjælper med at kaste overvægt og bevare magert muskel er afgørende for succes. En sund morgenmad, der kan hjælpe med at brænde din krop uden at overbelaste dig med kalorier, består af magert protein til magert muskelvedligeholdelse, komplekse kulhydrater for en ensartet forsyning af energi og hjerte sund enumættede fedtstoffer til fremme af et stærkt kardiovaskulært system.

Æg er en god kilde til protein, vitaminer og mineraler og indeholder jod, vitamin B12 og D-vitamin. En fordel ved at vælge æg til dit morgenmåltid er, hvor hurtigt du kan forberede dem på en række måder. Du kan nyde æg morgenmad med grøntsager eller ved at tilføje fedtfattig ost. Nogle morgen egg retter inkluderer røræg med ost, æggehvide omelet med friske grøntsager og pocherede æg med fuldkorn toast.

Havregryn har en lavglykæmisk mulighed, der pakker langsomt frigørende kulhydrater for at stabilisere insulinniveauer og opløselige fibre for at hjælpe med vægttab. På grund af det høje fiberindhold i havregryn opretholder du en fuld følelse længere i maven, hvilket hjælper med at forhindre dig i at overspise. To næringsstoffer, der fremmer vægttab, er protein og kalcium, så også lavmælk mælk når du forbereder din havregryn. Den typiske skål med almindelig havregryn indeholder 150 kalorier, noterer Quaker Oats hjemmeside. Når toppet med en halv kop skummetmælk, 2 spsk. Af nødder og 1 spsk. Af melasse din morgen havregryn indeholder 335 kalorier, rapporter “Ladies ‘Home Journal.”

En anden fedtforbrændende, muskelbyggende morgenmaden er en smoothie. Denne blender udvælgelse giver en nem forberedelse og pakker en række næringsstoffer til kickstart din dag. Forbered din smoothie ved at tilsætte frugt, og tilsæt derefter fedmælk eller yoghurt med lidt is. Til en ekstra servering af protein, tilsæt en scoop proteinpulver til din blanding. En anden smoothie-tilsætning er mandel eller jordnøddesmør til at give sunde fedtstoffer og protein.

Fedtfattig yoghurt pakker en høj mængde calcium for at hjælpe dig med at nå dine vægttabsmål. Ifølge Michael Zemel, en ernæringsekspert fra University of Tennessee, accelererer calcium metabolisme og forbedrer fedtforstyrrelsen for at muliggøre vægttab. Zemel noter i en “Journal of the American College of Nutrition” -artikel, som mejeriprodukter spiller “en vigtig rolle … i både evnen til at opretholde en sund vægt og forvaltningen af ​​overvægt og fedme.

æg

havregrød

Smoothie

Yoghurt