Kan jeg reducere psa tal i 3 dage til 4 uger med naturlige urter?

En PSA-test eller prostataspecifik antigen-test måler mængden af ​​PSA i blodet. Mens alle mænd har nogle PSA i deres blod, kan høje niveauer angive prostatacancer eller ikke-kræftproblemer med prostata, som prostatitis. Ifølge National Cancer Institute er der ikke etableret normalt eller unormalt niveau af PSA, men aldersspecifikke PSA-intervaller kan anvendes. Hvis du har et højt PSA-niveau, skal du tale med din læge om, hvad det kan betyde for dig, og måder at hjælpe med med at reducere niveauet, herunder naturlægemidler. Før du bruger nogen urt, skal du kontakte din læge for at sikre, at det er sikkert for dig at bruge.

Tag et supplement kaldet PC-Spes2. Ifølge en undersøgelse fra 2008 af M Shabbir et al., Der blev offentliggjort i tidsskriftet “Oncology Reports”, reducerede dette tillæg PSA niveauer hos syv ud af 10 patienter i løbet af en måned. PC-Spes2 indeholder otte urter og har vist sig hæmme prostatacancercellevæksten. Spørg din læge, hvis det er sikkert for dig at forbruge.

Tag et granatæbletilskud. Ifølge Memorial Sloan-Kettering Cancer Center kan forbindelser som tanniner og polyphenoler i dette supplement hjælpe med at reducere inflammation, indeholde antioxidantegenskaber og hjælpe med at sænke serum-PSA-niveauerne. Du kan også drikke granatæblejuice.

Forbruge et mælketesttilskud. En undersøgelse fra 2005 offentliggjort i “Cancer Research” af P. Davis-Searles et al., Fandt ud af, at forbindelser i mælketistel hjalp med at undertrykke prostataantigen sekretion samt hæmmet prostatacancercellevækst. Spørg din læge, hvis du skal bruge mælkedistillet før du bruger det, da det måske ikke er passende for alle.

Drikke grøn te, eller tag en grøn te tilskud. En planteforbindelse kaldet EGCG hjælper med at sænke PSA-niveauet og mindsker risikoen for udvikling af prostatacancer, ifølge en artikel fra E. Pezzato et al., Udgivet i “International Journal of Cancer.”