Strande nær raleigh, north carolina

Kunstgallerier, koncerter, historiske steder, shopping, restauranter og natteliv er alle en del af Raleighs pulserende energi. Fritidsaktiviteter ligger i nærheden af ​​Raleigh, fra de smukke strande kun få timer væk på Atlanterhavskysten til North Carolina’s nærliggende statsparker. Vandreture, fiskeri, sejlsport, kano, vandsport og svømning på sandstrande er alle let tilgængelige for besøgende til byen.

North Carolina’s State Park Strande

North Carolina’s state park system tilbyder en hel del til dem, der nyder udendørs. Beach-lovers kan tage springet ved Falls Lake Recreation Area lige nord for Raleigh, hvor der er tre sandstrande ved Sandling Beach, Rolling View og Beaverdam. Toiletter og omklædningsfaciliteter er tilgængelige. Lige vest for Raleigh ligger Jordan Lake State Recreation Area, som også har sandstrande ved Parkers Creek Seaforth, White Oak og Ebenezer Church. En kort køretur nordvest for Raleigh tager dig til Lake Norman State Park, hvor en sandstrand, toiletter, skiftende boder, brusere, indrømmelser, en fiskerihavn og et picnicområde kan give en dejlig dag på stranden.

Wrightsville Beach

Wrightsville Beach, en og en halv times kørsel syd for Raleigh, nær Wilmington, North Carolina, er en fem mil lang hvid sandstrand med en surfing scene, fiskeri og sejlsport og maleriske historiske hytter, ifølge Tripcart.com. Lounging sands på Wrightsville, ser surfere ride de vilde bølger, og nyder de mange faciliteter til rådighed for besøgende til området gør for en afslappende dag på stranden.

Topsail Island

Topsail Island, kun to timer sydøst for Raleigh, tilbyder en afslappet holdning og sjov på vandet. Svømning, strandkampning, surfing, dykning, para-sejlads og havfiskeri er blot nogle af de aktiviteter, du kan nyde på denne 26-mile barriereø. Topsail Island er et af de nordligste områder, hvor skildpadder skilpadder lægger deres æg og er hjemsted for et havskildpadde hospital.

Kure Beach

Kure Beach er et område på North Carolina’s Cape Fear Coast, lige syd for Raleigh, med mange aktiviteter for hele familien. En fiskeri mole, akvarium, historiske Fort Fisher, cykling, parker og legepladser og masser af planlagte arrangementer, alle inden for gåafstand, gør Kure Beach til en favorit for både beboere og besøgende.

Nags Head

En tre timers kørsel i øst vil tage dig til Nags Head, på de ydre banker i North Carolina, en af ​​de mest behagelige barriere øer på østkysten. Uendelige strækninger af strand, klitter og et væld af vandaktiviteter gør det til et af de mest populære ferieområder i landet. Med historiske attraktioner, mange logi og restauranter og en række planlagte begivenheder, Nags Head er et fantastisk strandmål for alle aldre.