Kalorier i acai

Acai bær vokser på tropiske palmer, der er hjemmehørende i Sydamerika. Efterspørgslen efter acai bær når hinsides denne geografiske zone, dog på grund af frugternes fremragende antioxidant og næringsstoffer. Friske acai bær er relativt lave i kalorier, med en rækkevidde på omkring 80 til 250 i en 100 gram servering afhængigt af hvordan bærene er tilberedt, og om de er blevet deseeded eller ej, og en 100 gram servering af ren acai puree Har 80 kalorier. Acai-produkter og kosttilskud har ofte lavere kalorieindhold, men kan indeholde meget lidt faktisk acai.

Acai bær er letfordærvelige, så de er normalt kun tilgængelige i regioner uden for Sydamerika i form af juice eller pulveriseret kosttilskud. En 8-ounce kop af en kommerciel acai bær juice drik har omkring 110 kalorier, og en 8 gram servering af et pulveriseret acai vitamin C supplement har omkring 20 kalorier. Kosttilskud og aromatiserede produkter kan dog kun indeholde lidt eller ingen faktiske acai bær.

Acai Produkter