Kalorier brændt under ashtanga yoga

Ashtanga yoga er en fysisk krævende form for yoga og en effektiv måde at styrke dine muskler på. Det er ideelt for atleter og dem, der bare vil have en stærkere krop til hverdagens aktiviteter. Ud over sine stærke fordele kan Ashtanga yoga forbrænde nok kalorier til at hjælpe dig med at holde din pasform fysik. Altid konsultere din læge, før du forsøger Ashtanga yoga.

En moderat kalorieforbrænding

At tage en timeslang Ashtanga yoga klasse kan hjælpe dig med at brænde et par hundrede kalorier. HealthStatus rapporterer, at en 140 pund person, der bruger 60 minutter at udføre denne type yoga, brænder omkring 328 kalorier. I løbet af den samme timeslange klasse brænder en 180 pund person omkring 421 kalorier.

Hot og Vinyasa Giv en hurtigere forbrænding

Andre former for yoga forbrænder kalorier med forskellige hastigheder end Ashtanga. HealthStatus bemærker, at Hatha yoga brænder betydeligt færre kalorier end Ashtanga, mens hot yoga og vinyasa yoga fører til en hurtigere kalorieforbrænding. En 140 pund person brænder omkring 176 kalorier i 60 minutter af Hatha yoga og omkring 445 og 554 kalorier i henholdsvis 60 minutter af varmt og Vinyasa yoga. En 180 pund person brænder henholdsvis 227, 572 og 713 kalorier under de tre typer yoga.