Er graham crackere godt for en lav-carb diæt?

En lav carb diæt begrænser dit daglige kulhydratforbrug til mindre end 150 gram. Nogle meget lav-carb planer begrænser dig til færre end 30 gram pr. Dag. Normalt er stivelsesholdige og søde fødevarer, såsom graham crackers, ude af menuen. Fødevarer, der er gode til lav-carb diæter, omfatter proteiner, sunde fedtstoffer og vandige, fibrøse grøntsager.

Carbs i Graham Crackers

En graham cracker – en hel plade eller alle fire rektangler – indeholder ca. 11 gram kulhydrater. Sammenlign dette med en mellemlang banan med 27 gram kulhydrater eller et stykke hvedebrød med 14 gram. På en moderat lav carb diæt, der indeholder 50 til 150 gram kulhydrater dagligt, kunne du have råd til en eller to graham-krakkere som en del af Dine daglige carb portioner. Men hvis du reducerer dit indtag til mellem 20 og 50 gram om dagen, vil du måske ikke bruge op til halvdelen af ​​din daglige tildeling af carb gram til en enkelt graham cracker.

Graham Crackers er ikke det bedste Carb Choice

Når du begrænser kulhydrater, er det bedst at vælge dem med den højeste ernæringsmæssige kvalitet. Kig efter muligheder, der er højt i fiber og naturligt forekommende vitaminer, antioxidanter og mineraler. Tænk grøntsager, frisk frugt og fuldkorn. De fleste Graham-krakkere er strippet af fiber og indeholder tilsat sukker og raffinerede olier. En standard graham cracker indeholder næsten 4 gram sukker og kun 1 procent af den daglige værdi for calcium og 3 procent for jern – uden andre væsentlige næringsstoffer.

Typiske måltider med lavt karbid kost

En graham cracker passer naturligvis ikke ind i de fleste lavkarbonmåltider. For eksempel kan du i morgen spise osteagtig æg med spinat, til frokost en kylling Caesar salat uden croutons og til middag, en stor grøntsag og oksekød stege med 1/2 kop ris. Snacks omfatter blandede nødder, strengost eller hårdkogte æg. Graham-crackere har tendens til at være en ingrediens i carb-laden desserter såsom s’mores og tærskorps. Hvis du ønsker en lidt sød dessert eller snack på din lav-carb plan, skal du vælge lavere carb, mere nærende alternativer. Opt for ricottaost pisket med stevia og kanel til kun 4 gram kulhydrater pr. 1/2 kop, en ounce honningristede mandler til 8 gram kulhydrater eller 1/2 kop skivede jordbær med flødeskum til 6 gram kulhydrater .

Sunde carb muligheder

Du er bedre at bruge din carb-tildeling på hele, uforarbejdede fødevarer. En kop økologisk squash giver næsten 15 gram kulhydrater, 2 gram fibre og i dagværdikategorien 10 procent for A-vitamin, 5 procent for calcium og jern og en fjerdedel af din DV for vitamin C. Nyd en kop Af friske hindbær med næsten 15 gram kulhydrater, 8 gram fibre, flere antioxidanter og mere end halvdelen af ​​dit daglige vitamin C. Eller, hvis din plan tillader, tilsæt 1/2 kop brun ris til din middag for at få 22 gram Carbs, 2 gram fiber, næsten 3 gram protein og 5 procent af DV til jern.