Er der motion bevæger sig for at tabe fedt fra lårets side?

Efterhånden som du lægger vægt på din underkrop, kan du mærke overskydende fedtopbygning på dine indre og ydre lår. Mens traditionelle lårstyrkeøvelser kan hjælpe med at tone dine centrale quadriceps, er der behov for specifikke træningsøvelser til det ydre og det indre lår. Udfør disse styrker øvelser 2-3 dage om ugen sammen med en konsekvent daglig aerob træningsrutine for at opnå de bedste resultater med fedttab.

Høveabduktioner og adduktioner er træningsbevægelser, der hjælper med at styrke de ydre og indre lårmuskler. Med modstandsbånd, et lette fitnessværktøj lavet af latex eller gummi, er begge disse øvelser mulige. Til hofteabduktioner binder du en ende af et modstandsbånd til et fast og robust objekt og pakker den anden ende rundt om ankelen modsat det faste objekt. Træk din fod til siden og tilbage til den oprindelige position for at arbejde dit ydre lår med hver fod. Høftadduktioner er også mulige med modstandsbånd. Til denne øvelse skal du pakke den modsatte ende af båndet omkring anklen nærmest det faste objekt og bringe denne fod foran og over den modsatte fod for at arbejde dit indre lår. Udfør tre sæt med 10 gentagelser af hver øvelse med hver fod.

Flere muskelstyrke øvelser til dine indre og ydre lår er mulige uden nogen form for træningsudstyr. Lunges arbejde alle dele af quadriceps, eller lår, muskel. Et gulv lunge med en instep hjælper specifikt med at styrke adductor eller indre lår, muskler. Lunge fremad på et ben, så tag dine palmer ned til jorden foran dig i bjergbestigerens holdning. Din fremadgående fod skal være på ydersiden af ​​din arm. Sidelungen er en anden adductor øvelse, hvor du lunge til siden i stedet for foran din krop. Squats udføres normalt for at styrke den centrale quadriceps muskel. Men din holdning kan være varieret til at arbejde forskellige dele af låret. Stå med dine fødder længere fra hinanden for at arbejde dine indvendige lår under et knebøj og træk dine fødder sammen for at arbejde dine yderste lår.

Styrketræningsmaskiner er ofte en effektiv erstatning for kropsvægt modstand øvelser og øvelser, der bruger andre fitness-værktøjer. Adductor og abductor-styrke maskiner giver dig mulighed for at sidde i sædet på en maskine med forskellige vægte til rådighed til at skræddersy din lår træning til dine behov. Adductor og abductor maskiner flytter generelt dine bøjede ben i en sammen og udadgående bevægelse med modstand på modsatte sider for at arbejde enten dine indre eller ydre lår. Hvis du har adgang til denne type fitnessudstyr, skal du udføre tre sæt 10 til 12 gentagelser af hver øvelse i løbet af din lårstyrke træning.

Uanset hvor stærk din indre og ydre lårmuskel bliver med styrketræning, vil du ikke kunne se resultaterne af dit hårde arbejde, medmindre du arbejder for at fjerne dine overben af ​​overskydende fedt. Du vil ikke være i stand til at bestemme det område af din krop, der vil tabe fedt, dog. Men med konsistent aerob træning og en sund spiseplan, vil du arbejde for at tabe fedt fra hele din krop og til sidst se resultaterne med tonede, magre ben. Udfør mindst 30 minutters aerobic motion hver dag for at opnå de bedste resultater for fedttab.

Modstandsbånd

Ingen udstyr

Styrketræningsmaskiner

Aerob træning