Baby olie til hoved lus

Selv om de fleste forældre forbinder babyolie med vuggehætte eller søde duftende babymassageer, ser nogle mennesker det som et våben i deres hovedlusse-arsenal. I visse tilfælde kan babyolie spille en rolle i forbindelse med hovedlus, forudsat at du bruger det klogt. Tal med din læge, inden du bruger babyolie til hovedlus, især hvis du planlægger at bruge det på en baby eller et barn.

Fakta

Hovedlus, insekter, der angriber håret hos børn og voksne, forbruger humant blod for at holde sig i live. Disse parasitære insekter forårsager infestationer, der varierer i sværhedsgraden og ofte forårsager kløe på hoved, nakke eller skuldre samt røde støder som følge af en lokal reaktion på lusespyt. Centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse bemærker, at de fleste tilfælde af hovedlusbetændelser udvikler sig hos børn i alderen 3 og 11 år.

Effekt

Værdien af ​​babyolie som behandling af hovedlus er usikker på grund af manglen på organiserede studier. Ifølge Joey Green, forfatter til bogen “Joey Green’s Amazing Kitchen Cures,” kan babyolie drukne lus, forudsat at du efterlader det på dit hår i den rette tid. Joan Sawyer, medstifter af American Head Lice Information and Resource Center og medforfatter af bogen “Head Lice to Dead Lice”, bemærker, at oliebehandlinger til hovedlus vil kun være effektive, hvis du følger op med en grundig nit- Plukning – før skylning af olien fra håret – og gentag hele formen hver tredje til fire dage i flere uger.

Anvendelse

Når det bruges til at bekæmpe hovedlus, skal babyolie typisk forblive på håret i flere timer, før du skylder det ud. Liberalt anvende baby olie direkte på dit hår, foreslår Green. Masser olien grundigt ind i din hovedbund og luk dit hoved sikkert med en plastdæksel, plastfolie eller en plastikpose. Lad dit oliebelagte, plastklæbte hoved alene være i mindst otte timer for at sikre, at lusene er kvalt, rådgiver Sawyer.

Overvejelser

Beslutningen om at anvende en ikke-kemisk behandling som babyolie til hovedlus er en beslutning, du skal veje omhyggeligt. I visse tilfælde, f.eks. Mere alvorlige angreb, vil din læge måske anbefale kemisk behandling alene eller i kombination med naturlige lægemidler. Regelbundne kamme med en fintandet kam – Sawyer anbefaler en grundlæggende metalnitkamme – giver en tidstestet måde at hjælpe med med at fjerne lusæg. Yderligere skridt du kan tage for at hjælpe med at kontrollere og behandle hovedlusebesmeltningen, er at undgå kontakt mellem hoved og hoved, såsom sengetøj, kamme, fyldte legetøj og tilbehør til håret, der er kommet i kontakt med det berørte hoved.

Advarsel

Tal med din læge, inden du bruger babyolie til hovedlus, især til spædbørn og børn. Ved overtrækning af hår med babyolie skal du være særlig opmærksom på at holde olien fra øjne, næse og mund. Med mineralolie som den primære ingrediens kan babyolie belægge slimhinder og føre til livstruende respiratoriske komplikationer, hvis det ved et uheld indåndes, ifølge U.S. Product Safety Commission.