Aktiviteter for børn i nærheden af ​​ballantyne, north carolina

Et kvarter i den sydlige del af Charlotte, North Carolina, ligger Ballantyne kun 20 minutters kørsel fra centrum. Selv om det er inden for byens grænser for Charlotte, har Ballantyne-området sin egen identitet. Det er et ideelt sted for familier at leve, hvilket giver mange muligheder for børn at være aktive og engagerede i samfundet.

Gym og dans

Der er en Gymboree Play and Music (gymboreeclasses.com) placeret i Ballantyne. Denne nationalt kendte kæde tilbyder klasser for 0 til 5 årige inden for sport, kunst, musik og familie deltagelse. Familieklasserne kan omfatte ældre søskende. Carolina Dance Capital (carolinadancecapital.com) giver dansekurser for 2 til 18-årige. Der er en bred vifte af muligheder, herunder tryk, jazz, lyrisk, hip-hop, ballet, gulv gymnastik, jubel, zumba og yoga. Atmosfæren er familievenlig med state-of-the-art faciliteter.

Sportsprogrammer

Ballantyne Village YMCA (ymcacharlotte.org) tilbyder et bredt udvalg af programmer til børn. Sports ligaer inkluderer fodbold, flag fodbold, svømning, cheerleading, hockey, T-ball, volleyball og basketball. Der er også klasser for kampsport og ungdomstræning. Y har også dag lejre og dagpleje til yngre børn. Pineville-Ballantyne Community Athletic Association (pcaasports.org) er områdets kilde til lille liga. Ligaerne starter ved T-ball for 4 til 5-årige og omfatter børn hele vejen op til 13 år. Der er også softball ligaer.

Parker

Kvarteret har nogle parker, der har børn i tankerne. William R. Davie Park (ingen hjemmeside; 4635 Pineville-Matthews Road; 704-554-0402) er 107 hektar legepladser, legepladser, vandrestier, indendørs og udendørs hylder, hesteskoer, en dam og toiletter. Elon Homes Regional Park (ingen hjemmeside, 11401 Ardrey Kell Road, 704-643-5725) er en anden mulighed, som omfatter et indendørs spilrum, klasseværelser, stier, disk golfbaner, et gymnasium, toiletter, en legeplads, en dam til fiskeri Og spillefelter.

Bare for sjov

Nogle gange behøver børn bare lidt tid til at skære løs og have det sjovt. Sports Connection Entertainment Centre (sportsconnectionnc.com) er fuld af aktiviteter for børn i alle aldre. De kan komme ind på et laser tag spil, spille air hockey eller mange af de andre arkade spil, spin rundt på kofanger biler eller springe rundt i området opblæsbare legetøj. Anlægget har også en café og trådløs internetadgang. Bare fem miles op ad vejen i Pineville er Monkey Joe’s (monkeyjoes.com). Derefter kan dine børn i alderen 2 til 12 år lege og hoppe rundt på de indendørs oppustelige boliger, herunder glider og forhindringsbaner. På samme sted er Jump Sky High (cha.jumpskyhigh.com), som er et trampolinområde til gratis leg og også organiseret dodgeball-spil. Børn i alle aldre kan deltage.