Afrikansk rød te til vægttab

Afrikansk rød te, mere almindeligt kaldet rooibos te, kommer fra den sydafrikanske røde buske og er naturligvis koffeinfri. Det kan være i form af enten grøn eller rød rooibos te – men rød te, den gærede sort, er mere almindelig. Rooibos er naturligt lavt i kalorier og er naturligvis søde smag, hvilket gør det til en ideel erstatning for en mindre sund, sukkerholdig drik. Rooibos har også en række sundhedsmæssige fordele, herunder at hjælpe dig med at opfylde dine vægttabs mål.

Lavt i kalorier

Denne urtete har kun 2 kalorier pr. 8 ounce servering. Drikk en kop rooibos te i stedet for en 8-ounce, 126-kalorie fløde sodavand, og du har et underskud på 124 kalorier. På lang sigt kan for eksempel at drikke rooibos i stedet for sodavand en gang om ugen i et år føre til næsten 2 pounds af tabt kropsvægt.

Naturligt sødt

Afrikansk rød te er naturligt sød smag gør det nemt at holde dit tilsatte sukkerindtag lavt. Ifølge American Heart Association forbruger de fleste amerikanere for meget tilsat sukker i deres kost, hvilket kan føre til vægtforøgelse og fedme. Foreningen anbefaler at forbruge ikke mere end 6 til 9 teskefulde tilsat sukker om dagen. Tilføjet sukker, og især drikkevarer med højt tilsat sukker som sodavand, har ingen næringsmæssige fordele overhovedet, i modsætning til rooibos, som har en række hermed forbundne sundhedsmæssige fordele.

Udløser blodglukoseniveauer

Et dyreforsøg udgivet i 2009 i “Phytomedicine” viste, at grøn rooibos te hjalp med at regulere glukosemetabolismen, hvilket forhindrede stigninger i fastende blodglukoseniveauer i løbet af fem-ugers undersøgelsen. Denne effekt er et resultat af aspalathin, en forbindelse fundet i grønne rooibos. Dårlig glukosetolerance og højtidsende glukoseniveauer er tegn på type 2-diabetes og er almindelige i fedme. Undersøgelsen tyder på, at rooibos te kan medvirke til at holde blodglukoseniveauerne i kontrol, forhindre skarpe pigge og falder, der kan udløse symptomer på sult og muligvis føre til lavere kalorieforbrug.

Gør afrikansk rød te

Du kan gøre afrikansk rød te meget ligesom andre urtete, ifølge Teavana. Tilsæt en 1 1/2 teskefulde afrikansk rød te til at gøre en 8 ounce servering, ved hjælp af kogende vand. Lad teen stejle i cirka fem til seks minutter længere, hvis du ønsker en stærkere vinsmagningste. Lad teen stejlere i længere tid, vil ikke få teen til at blive bitter. Faktisk har afrikansk rød te få lov til at stejle i flere dage. Hvis du vil lave afkølet afrikansk rød te, kan du placere den varme te i køleskabet for at lade det køle af. Alternativt fordobles mængden af ​​te, der anvendes, og hæld den varme te over et glas fyldt med isterninger.