Taske balsam og tør hud

Bag Balm har været brugt i over et århundrede for at hjælpe med at helbrede, lindre og blødgøre tør hud. Den tykke, tunge salve indeholder lanolin som hovedbestanddel til behandling af hud, som er blevet tør og revnet. Bag Balm er først beregnet til brug i husdyrbrug. Det bruges nu til irritationer fra hoved til tå hud og svær tørhed for mennesker i alle aldre.

Et århundrede af salg

Salve blev udtænkt for over 100 år siden af ​​en ukendt drogist i Vermont. John L. Norris købte formlen i 1899 og hedde det Bag Balm. Norris startede en lille fabrik i Lyndonville, Vermont, for at genskabe og distribuere sit nye produkt. Markedet primært for at blødgøre hakkede, ømme cow uger, begyndte dette produkt at blive brugt til alt fra knirkende sengfjedre til svær tør og vindhåret, menneskelig hud. I produktets lange historie har den eneste reklame været til mund til mund. Fra 2010 blev Bag Balm stadig fremstillet og distribueret fra den oprindelige Vermont-fabrik, og solgt over hele verden.

Gårdbutikker og apoteker

Norris designede en beholder til sin salve, og både produktet og dåsen er stort set uændrede. Kvadratet, metalbag Balm-kanen har en mørkegrøn baggrund, præget af røde kløver og en ko på låget. Den gullige, fedtede salve har tre ingredienser: petrolatum, lanolin fra Uruguay og det antiseptiske 8-hydroxyquinolinsulfat. Du kan finde den i landbrugsforretninger, apoteker og i mange supermarkeder. Det er ikke kun for køer længere.

Til poter og til hænder

Dyr kan lider af tør hud, især i tørretumbler, vintermåneder. Taske Balm kan bruges på kæledyr for at berolige hudirritationer og fugtige tørre, hakkede poter. Til køer helbreder salven tør, kløende udslæt og behandler chapped teats. Landmændene bruger også det på deres heste til at blødgøre hårde, tørrede, sammentrukne hoveder. De mest almindelige steder for tør hud på mennesker omfatter hænder, fødder, ansigt og albuer. Taske Balm kan bruges på disse vanskelige at behandle områder. For dine hænder og fødder, blød dem i varmt vand i fem minutter, håndklæde tør, og påfør balsmen. Gnid det i din hud, indtil det er godt absorberet. Dæk hænderne med bomuldshandsker, dine fødder med strømper og bære dem hele natten mens du sover. Ved svære tilfælde gentages denne proces i flere nætter.

Salve For All Seasons

Visse erhverv og medicinske forhold kan forårsage ekstrem tørring af huden. Sygeplejersker og læger, der hele tiden skal vaske hænderne, kan bruge Bag Balm på deres off-timer. “Cykling” magasin fortæller sine læsere at bruge Taske Balm til tørt, chafed hud, sadssår, slid og tæppede læber. Ifølge “USA Today,” taske Balm er “problem-salving for alle” salve. Avisen anbefaler den beroligende salve til psoriasis, krakkede fingre, den tørre, skrælende hud af solskoldning og de frostige vindudslæt af vinteren. Ron Bean, Bag Balms produktchef siger, “jo koldere vejret jo bedre er vores forretning.

Du må ikke klæde dine tresser med det

Bag Balm er stadig lavet i et værelsestilstand: Virksomheden består af seks medarbejdere og to officerer; der er ingen salgsstyrke eller reklamepersonale. Ved anlægget blandes petrolatum med lanolin fra Uruguay, og begge opvarmes til 95 grader. Når produktet er afkølet tilstrækkeligt, placeres det i metalbeholdere, forseglet og klar til forsendelse. Produktet er kun til ekstern brug. Et vigtigt tip fra firmaets kundekontor, Shawna Wilkerson, er at “aldrig lægge Bag Balm i dit hår, fordi du ikke får det ud.