Kan du fjerne blackhead ar med hydrogenperoxid?

Acne opstår, når porer overproducerer celler, og olie er ikke længere i stand til at dræne fra overfladen. Blackheads dannes, når olien oxiderer og gør huden til en brunlig eller sort farve. Blackheads kan være svært at slippe af med, fordi denne type af acne er langsom at helbrede. Selv om der er masser af over-the-counter behandlinger for at hjælpe med at fjerne acne ar, kan du vælge at bruge hjemmehjælpemidler til at fjerne blackhead ar. Hydrogenperoxid er et sådant hjemmehjælpemiddel, der kan bruges.

Vask dit ansigt med sæbe og vand for at fjerne eventuelle overskydende olier. Tør dit ansigt fuldstændigt.

Bland lige dele af hydrogenperoxid og vand i en beholder.

Dyp en bomuldspindel eller bomuldsbold ind i hydrogenperoxidblandingen. Dab dine blackhead ar med løsningen.

Får ikke hydrogenperoxidopløsningen på dine øjenbryn eller på din hårlinie, fordi det kan blegge dit hår.

Lad hydrogenperoxidet stå på dine ar over natten. Vask dit ansigt om morgenen.

Fortsæt med at behandle dine blackhead ar med hydrogenperoxid, indtil arene er falmede. Hydrogenperoxid er et hårdt stof og kan tørre din hud ud. Du må kun bruge denne behandling en gang om ugen eller mindre.