Kan beskære juice forværre acid reflux?

Mindst en gang om ugen oplever omkring 20 procent af befolkningen i USA syre reflukssymptomer ifølge National Clearinghouse Information Clearinghouse. Acid reflux er en tilstand, der får maveindholdet til at stige op, hvilket forårsager en ubehagelig brændende fornemmelse i brystet. Nogle mennesker finder ud af, at visse fødevarer eller saft udløser denne tilstand. Mens prune juice ikke altid forværrer syre reflux, kan det gøre det for nogle individer.

Sveskejuice

PH-værdien af ​​en mad eller drikkevare kan hjælpe dig med at forudsige, om en bestemt fødevare sandsynligvis vil udløse reflux. Nogle safter, såsom citronsaft eller appelsinjuice, har et lavt pH-niveau. Dette indikerer, at disse saft er ret sure og kan være mere tilbøjelige til at udløse reflux. Prune juice har et pH-niveau på 3,95 til 3,97. Dette beløb er ikke helt så lavt som citrusjuice, men betragtes stadig lidt surt, hvilket betyder, at det kan udløse eller forværre syre reflukssymptomer hos nogle individer.

Journaling

En persons reaktion på en bestemt fødevare kan variere afhængigt af en række biologiske og livsstilsfaktorer. Mens prune juice kan forværre acid reflux for nogle mennesker, kan det have ringe eller ingen betydning for andre. Ved at holde en madbog kan du hjælpe dig med at bestemme, hvordan prune juice påvirker din refluks. For at holde en fødevarebogbog skal du blot registrere hver mad og drikke, du spiser hver dag, og skriv ned eventuelle symptomer, du oplever efter at have konsumeret hvert enkelt produkt. Efter cirka en uge eller så optagelsen skal du kigge efter mønstre. Hvis du altid synes at opleve syre refluks efter at have forbrugt svampejuice, skal du fjerne den fra din kost for at se, om din tilstand forbedres.

Andre fælles udløsere

Hvis din journal tyder på, at prune juice ikke forårsager din reflux, kan en række andre ting skyldes. Acid reflux udløses ofte af fødevarer med højt indhold af fedt eller fødevarer, der er stegte eller krydrede. Chokolade, tomater, løg, hvidløg, mynte og citrusfrugter kan også udløse eller forværre tilstanden. Visse medikamenter, såsom ibuprofen, blodtryksmedicin, aspirin eller sedativer, kan også være problematiske. Du vil måske også undgå koffein, alkohol og kulsyreholdige drikkevarer for at undgå at udløse reflukssymptomer. Hvis du bærer tøj, der er tæt omkring maven, overspisning eller mangler at forblive oprejst efter at have spist en mad eller drikke, kan det også forårsage eller forværre acid reflux.

Overvejelser

Nogle mennesker kan ikke klare deres syre reflukssymptomer alene gennem kosttilpasninger alene og kræver medicinsk indblanding til at klare deres tilstand. Over-the-counter antacida eller receptpligtig medicin kan vise sig gavnlig for disse mennesker. Disse medikamenter kan reducere eller eliminere syre reflux smerte, som det forekommer eller kan forhindre smerten i at forekomme overhovedet. Hvis du har svært ved at håndtere dine syre reflukssymptomer, skal du tale med en læge for at se, om disse medicin eller en anden behandlingsmulighed er passende.