Kalorier til en skål chili

En skål med chili er ofte et hæfteklæde til fodboldkiggende fester, men du behøver ikke at være en sportsfan for at nyde denne syd-inspirerede skål, som typisk blander oksekød, bønner og peberfrugter. Kalorierne i din skål med chili afhænger af, hvordan det er tilberedt, og topping af skålen med et par ekstra ingredienser kan øge kaloriindholdet.

Restaurant-Style Chili

En 1-kops skål med chilli med restaurant-stil med kød og bønner har 214 kalorier, ifølge den amerikanske afdeling for landbrugs nationale næringsstofdatabase. Den indeholder også 17,1 gram protein, 13,3 gram totalt fedt, 6,2 gram kulhydrater, 1,9 gram kostfibre og 3,1 gram sukker.

Konserves Chili

En kop dåse chili med bønner indeholder lidt flere kalorier end den samme størrelse af restaurant-stil chili. En servering af dåse chili har 287 kalorier, 14,6 gram protein, 14,1 gram totalt fedt, 30,5 gram kulhydrater, 11,3 gram kostfibre og 3,1 gram sukker.

Kontroller fiber og natrium

Uanset hvilken type chili du spiser, giver det et løft af kostfiber, da bønner er høje i fiber. Afhængigt af opskriften kan en kop chili pakke 10 gram fiber eller mere. I gennemsnit skal voksne forbruge mellem 25 og 30 gram fibre hver dag som led i en afbalanceret kost. En bekymring for chili er dens høje natriumindhold. En kop almindelig chili kan give fra 500 milligram til næsten 1000 milligram natrium. Dit daglige natriumindtag bør ikke overstige 1.500 milligram. Ved at holde dit natriumindtag lavt reduceres risikoen for højt blodtryk.

Tilføj nogle toppunkter

Tilføjelse af nogle påfyldninger til din skål med chili kan øge smagen, men det gør også øget sine kalorier. En fjerdedel kop strimlet cheddarost har 114 kalorier. To spiseskefulde af reduceret fedtsyre creme tilføjer yderligere 43 kalorier til skålen med chili. Et sundere valg er nogle tærte grønne løg. En spisesked af den øverste del af en grøn løg har kun 2 kalorier.