Bosu bold træning

Tilføjelse af en BOSU-bold til din regelmæssige træning kan tage den træning fra rutine til mål-opnående forbrændinger og gevinster. BOSU-bolden er et simpelt, brugervenligt stykke udstyr – en øvelse bold skæret i halvdelen med en platform på den ene side. Dette design fører til utallige muligheder, når man overvejer, hvordan man bruger dette udstyr.

Hvad BOSU gør

BOSU-bolden er beregnet til at forstærke eller ændre en øvelse. Ved at stå på platformsiden af ​​BOSU, tvinger du flere muskler til ild for at bevare din balance. Ved at indføre muskler, der ikke normalt bruges i den specifikke bevægelse til øvelsen, slutter du med flere kalorier, der brændes og flere muskler har arbejdet. Du har også nu begyndt at træne koordineringen og kommunikationen mellem forskellige muskler, der ikke ellers kan interagere.

Virkninger af BOSU på kernen

Mens du udøver med en BOSU-bold, gør du konstant små justeringer for at balancere og modvægt din krop. Det betyder, at i det mindste en del af din krop altid arbejder for at stabilisere sig selv. Fordelen ved dette er, at din kerne er direkte påvirket af hver anden del af din krop. Når du bevæger dig for at stabilisere din arm eller dit ben, strammer din kerne sig op. Mens du træner på BOSU, får du en kerne træning i.

Sikkerheden er Paramount

Før du kommer på BOSU, er der et par ting, som alle bør overveje. Nyd til enhver ny træning, når du integrerer stabilitet. Et skift af vægt kunne let vende sig til en forstuvet ankel. Vær praktisk når du kommer til og fra BOSU, den er designet til at tilbyde en ustabil platform til at øge din træning og det giver denne ustabilitet godt. Overvej at begrænse dit bevægelsesområde, når du føler dig overdreven rystning. At bryde igennem barrierer sikkert er langt bedre end at få hele spektret og en skade.

BOSU squats

En af de bedste øvelser at lave på en BOSU er squat. Først skal du sørge for, at du er tæt nok på en væg, som du vil kunne nå ud og stabilisere dig selv om nødvendigt. Placer BOSU’en med platformen vendt opad. Med den ene hånd på væggen for stabilitet skal du placere en fod i midten af ​​platformen, bringe den anden bagved og arbejde dig til en hoftebredde med din vægt jævnt fordelt, så du er afbalanceret. Næste bøj dine ankler, knæ og hofter næsten samtidigt, som om du skulle læne dig tilbage til en stol. Gå kun så langt ned som du kan styre. Stå helt tilbage og gentag. Udfordre dig selv hver gang ved at skubbe dybden på dit squat. Tilføj modstand med vægt, da du føler det lettere. Dette er en nem øvelse for dine lår, kalve, gluter og kerne.