Banan Jordbær smoothies med hørfrø

Bananer og jordbær parrer godt sammen og kombineres ofte for at gøre smoothies. En smoothie er en hurtig og bærbar morgenmad eller snack, der indeholder næringsstoffer, der understøtter det generelle helbred. Inkorporering af hørfrø øger sundhedsfordele ved at drikke en smoothie og skaber en lidt nutty smag. De fleste supermarkeder bærer hørfrø, hvilket gør det nemt at finde og bruge, når man forbereder smoothies.

Når du forbereder en banan jordbær smoothie med hørfrø, skal du starte med frugten. Frosne jordbær og bananer arbejder såvel som frisk frugt og er lettere at finde om vinteren. De fleste købmandsforretninger sælger frosne frugtblandinger, så du kan købe både i en pakke. Hørfrø er drysset i smoothie og findes i bagegangen i de fleste supermarkeder. For at skabe en smoothie konsistens, skal du have mælk eller saft til at tynde frugt, mens du blander det. Nogle mennesker tilføjer yoghurt eller honning til at sødes smoothie.

At lave en smoothie er ret simpel, fordi alle ingredienserne er placeret i blenderen og pureret, indtil du når den ønskede tekstur. En typisk jordbær banan smoothie med hørfrø opskrift omfatter 1 banan, 1/2 kop jordbær, 3/4 kop mælk, 1/4 kop yoghurt, 1 tsk. Honning og 1 tsk. hørfrø. Placer alle disse emner i blenderen og bland godt. Forsøg med, hvor meget af de ingredienser du bruger, indtil du finder den kombination, du kan lide. For en tykkere konsistens kan du bruge frosne yoghurt i stedet for almindelig yoghurt.

En banan og jordbær smoothie med hørfrø indeholder mange næringsstoffer, der holder dig sund. En 1/2 kop skiver jordbær indeholder 80 procent af de daglige anbefalinger for vitamin C, et næringsstof, der understøtter sårheling og sunde tænder og tandkød. Bananer er høje i kalium, med 400 mg pr. 1/2 kop. Kalium spiller en rolle i sunde blodtryksniveauer. Begge disse frugter og hørfrø indeholder fiber, som hjælper med at holde dit kolesterol lavt og hjælpemidler i sund fordøjelse. Fiber fylder også din mave og holder sulten i stykker. Flaxseed er en god kilde til omega-3 fedtsyrer, som hjælper med at sænke kolesterol og reducere risikoen for hjertesygdomme. Mælk eller yoghurt tilbyder calcium, hvilket er vigtigt for sunde tænder og knogler.

Forberedelse af en smoothie derhjemme giver dig mulighed for at kontrollere de ingredienser, der går ind i det, hvilket sandsynligvis betyder, at det er sundere. Ved at øge frugternes naturlige sødme med yoghurt og honning, kan du springe over tilsat sukker og holde kalorieindholdet nede. Bestilling af smoothie i en restaurant eller på en juicebar betyder ofte en version, der indeholder mere kalorier og sukker end sund.

ingredienser

Forberedelse

Ernæring

anbefalinger