Akupressur for at reducere hævelse

Akupressur er en holistisk tilgang til behandling af forskellige sygdomsbetingelser. Det indebærer at lægge pres på bestemte punkter på kroppen for at forbedre strømmen af ​​energi og væsker gennem hele kroppen. Efterhånden som omsætningen stiger, slapper musklerne af, næringsstoffer strømmer frit gennem kroppen og toksiner fjernes, praktiserende læger tror. Mens akupressur aldrig skal bruges i stedet for medicinske foreskrevne behandlinger, kan den bruges i kombination med traditionel terapi.

Under Belly Button

To fingerbredder under navlen og lige over skindbenet er et akupressurpunkt kaldet Energihavet. Det reducerer mavesmerter og smerter forbundet med forstoppelse, gas og ømme abdominale muskler. Det hjælper også med at styrke immunforsvaret.

Indre Shinbone

Den indre shinbone, også kendt som Three Yin Crossing, har en palmebredde over den indre ankel tæt på bagsiden af ​​shinbone. Selv om det reducerer vandretention og hævelse, bør det ikke stimuleres under graviditeten.

Fodbue

Den Blazing Valley er et akupressurpunkt midt på fodens bue halvvejs mellem den yderste spids af storetåen og ryggen af ​​hælen. Anvendelse af tryk til dette punkt lindrer ødem, især hævede fødder.

Inde i Anklebone

Den indre ankel har et akupressurpunkt kaldet Illuminated Sea. Placeret en tommel bredde under indersiden af ​​ankelbenet, det lindrer vandretention i anklerne, som kan forårsage smertefuld hævelse.

Skyggefulde Side af Bjerget er et akupressur punkt på det indre ben lige under knæet. Anvendelse af tryk her lindrer smerter forbundet med spændte ben, hævede og ømme knæ og benkramper.

Indvendigt ben under knæ