Adhd kravleøvelse

Attention Deficit Hyperactivity Disorder, eller ADHD, påvirker 3 procent til 5 procent af befolkningen, rapporterer Attention Deficit resource ADDitude magazine. Selv om forskningen stadig ikke har bestemt den nøjagtige årsag eller bedste behandling, teoretiserer Purdue-professor Nancy O’Dell, at krypterapi kan hjælpe nogle tilfælde.

Crawling som en milepæl

De fleste babyer kryper i flere måneder før de går, rapporterer baby udviklingshåndbog “Baby 411.” Forfattere Ari Brown og Denise Fields skriver imidlertid også, at nogle babyer springer over kryb og flytter fra at sidde og scoot direkte til at gå. Ifølge O’Dell kan hoppe gennem krypning skabe reflekser, der producerer ADHD-lignende symptomer.

Crawling Reflex

Ifølge O’Dell er den symmetriske tonisk nakkerefleks et normalt svar hos spædbørn, der skubber kroppen ind i en krybningsposition: armene forlænges, knæene bøjes og leder op for at se fremad. Denne refleks mindskes som babyer modne. Men O’Dells teori er baseret på ideen om, at denne refleks er afgørende for at udvikle evnen til at sidde stille og være opmærksom. Uden det krævede kroppsstillinger i klassen bliver vanskelige og træt for studerende. Resultatet er adfærd identisk med ADHD.

Forskellige slags

Ifølge Daniel Amen i “Healing ADD” kalder forskellige typer ADD og ADHD forskellige bedste praksis. Neurokemisk ADHD reagerer ikke på krypterapi, men hvis ADHD er refleksiv og fysiologisk, kan det være et effektivt supplement til behandlingen. Administrerende stimulerende midler, såsom koffein i en sodavand, kan fungere som en felttest for at finde ud af, hvilken type ADHD dit barn har. Neurokemiske ADHD symptomer falder ofte i nærværelse af koffein. ADHD symptomer fra andre årsager bliver værre.

Crawling Therapy

O’Neil’s program består i at lære at krybe i 15 minutter pr. Session, i ugentlige sessioner i flere måneder. Tanken er at træne i de reflekser, som kroppen ikke kunne udvikle, mens man kravlede som et spædbarn. O’Neil rapporterer teoretisk støtte til dette program. Imidlertid har behandlingen fra 2010 ikke gennemgået tilstrækkelig test for empiriske resultater.

Reception

Familier er ofte ivrige efter at finde nye behandlinger for ADHD, især behandlinger, der ikke indeholder medicin. Ifølge Dr. Jerry Rodgers, en ekspert i behandling af ADHD med kliniske og livsstilsmetoder, har gennemgang ikke nogen videnskabelig eller eksperimentel støtte, men understøttes af nogle anekdotiske beviser.