5 ting at ikke spise, når man forsøger at slippe af med mavefedt

En masse mennesker ty til slankekure for at miste stædig fedt omkring maven. De fleste undersøgelser har vist, at vægttabs mål kan opnås meget hurtigere ved at øve en kombination af sundt madforbrug og regelmæssig fysisk aktivitet. Succesen til dine vægttabsplaner afhænger meget af din evne til at undgå visse fødevarer og lave sunde substitutioner.

Fried Foods

Fryste fødevarer er fulde af mættede fedtstoffer og transfedtstoffer, der forårsager hjerte-kar-sygdomme og lidelser. Harvard School of Public Health rapporterer en stigning på 23 procent risiko for udvikling af koronar hjertesygdom på grund af overdreven forbrug af transfedtstoffer. Endvidere øger transfedtstoffer og mættede fedtstoffer risikoen for overaktivitet i immunsystemet, indre inflammation, slagtilfælde, diabetes og hjertebetingelser. Ifølge Lawrence Rudel, professor i patologi og biokemi ved Wake Forest University School of Medicine, kan forbruget af transfedt forårsage, at fedtstoffer deponeres i bukregionen.

Røde Kød

Ifølge en undersøgelse fra University of California fra 2003 introducerer rødt kød en fremmed kemikalie, kaldet N-glycolylneuraminsyre, til kroppen, der udløser hjertesygdomme og kræft. Røde kød er også højt i mættet fedt og kolesterol, som begge er dårlige for det kardiovaskulære system. Mættede fedtstoffer bliver også deponeret på underlivet og påvirker din talje. Hvis du vil forbruge røde kød, skal du vælge de smukkere udskæringer som mørbrad, flank, mørbrad og filet mignon.

Læskedrikke

Kulbrinte drikkevarer indeholder masser af sukkerarter, som omhyggeligt metaboliseres. I en undersøgelse udført af Psykologisk Institut, Yale University i 2007, blev det konstateret, at forbruget af læskedrikke tydeligt var forbundet med højere kaloriindtag og øget kropsvægt. Da disse drikkevarer indeholder masser af tilsatte sukkerarter, bliver den energi, der frigives fra dem, hurtigt omdannet til fede aflejringer. En 12 oz. Dåse af cola indeholder 140 kalorier.

Raffineret Mel

Raffineret mel som hvede, rug og majs fjernes fra al deres ernæring på grund af raffinering. Disse mel indeholder kun enkle kulhydrater, der nemt metaboliseres. Disse omdannes let til energi, og denne overskydende energi omdannes til fedt. Fedtet deponeres derefter i forskellige dele af din krop, men hovedsageligt i abdominalområdet. Selv når der yderligere er beriget, er disse mel forbundet med højt kaloriindtag. I stedet for raffinerede mel, overvej forbrug af fuldkornsmel som hvedemel og sojamel.

Undgå kager, cookies, is og andre højt fedtindhold med høj kalorieindhold. I stedet vælger du hele frugt, fedtfattig yoghurt og ubutteret popcorn som en godbid.

Sukkeragtige Desserter