1200 kalorieindhold måltider med snacks

Selv om kostvaner, der begrænser visse typer fødevarer eller næringsstoffer, er populære valg for vægttab, afhænger vellykket slankekure om, hvorvidt du kan bruge flere kalorier end du forbruger dagligt. For at sikre, at din kaloriebalance er negativ, kan du øve mere, spise mindre eller gøre begge dele. Spise en 1,200-kalorie kost kan være nyttigt, da det ikke bør tage meget motion for at brænde så mange kalorier. Kontakt en læge, før du starter en kostplan.

En 1200-kalorie-en-dag måltidsplan kan hjælpe dig med at tabe sig, fordi det er usandsynligt, at din krop vil holde vægt på dette kalorieindhold. Det foreslåede daglige indtag for de fleste aktive voksne er 2.000 til 2.500 kalorier, så en planlægning på 1200 kalorier om dagen er en betydelig reduktion. Desuden gør lavindtagelse af kalorieindhold det lettere at skabe et energiforbrug gennem træning; en times kørsel ved 8 mph brænder 986 kalorier, mens en times hoppetove brænder 730. Endelig kan man ved hjælp af en måltidsplan med snacks hjælpe med at holde din sult I skak ved at holde blodsukkerniveauerne stabile og reducere insulinniveauerne.

Selvom du bruger en 1200-kalorie-en-dag måltidsplan kan hjælpe dig med at tabe sig, er sådanne planer ikke uden fejl. Ifølge PubMed Health er 1.200 kalorier det mindste antal kalorier voksne kvinder skal forbruge om dagen, og mængden er for lav til voksne mænd. Du kan også føle dig træt af en så lavt kalorieindhold, især hvis du deltager i sport eller andre fysisk krævende aktiviteter. Det kan også være svært at få nok vitaminer og mineraler til en sådan kalorieindholdsplan.

Når du bruger en 1200 calorie-a-day måltidsplan med snacks, bør du fokusere på at spise fødevarer, der er store i volumen, men lavt i kalorier. Sådanne fødevarer omfatter grønne bladgrøntsager såsom spinat og broccoli, fiberrige frugter såsom hindbær og pærer og magert kød og fisk og skaldyr herunder tun, tilapia og grillet kylling. Til dine snacks fokuserer du på ikke-stivelsesholdige grøntsager som selleri, frugter som æbler eller magre proteiner som oksekødskirke.

Du bør undgå kalorie-tætte fødevarer på 1200 calorie-a-day måltidsplaner, da et kalorierig måltid eller en snack kan smide hele dagen og forlade dig med kun få kalorier for at tilfredsstille dig for resten af ​​din dag. Hvis du f.eks. Spiser en 410-kalorieproteinstang som en snack, vil du eliminere mere end en tredjedel af dine daglige kalorier i en snack, og du bliver nødt til at opdele dine resterende 790 kalorier mellem resten af ​​dine måltider og snacks. Andre næringsdigtige fødevarer, der skal undgås, omfatter nødder og nødder, vegetabilske olier, fedtfattige salatdressinger og mejeriprodukter, sukkerholdige bagevarer og sodavand.

Hvis du spiser mad med lavt kalorieindhold, kan du spise en rimelig mængde mad på en 1200-kalorie-en-dag måltidsplan. Til morgenmad kan du spise to æg, 1/2 kop havregryn og en kop appelsinsaft til i alt 400 kalorier. Til en snack, 2 el. Af hummus og 3 oz. Af gulerødder giver 85 kalorier. Til frokost, en 6-in. Tyrkiet sandwich ville give 280 kalorier. En eftermiddagsmad kan være en mellemlang banan, som giver 105 kalorier. Til middag kan du have 1/2 kop pinto bønner, en 4 oz. Svinekotelet og en kop skummetmælk til 290 kalorier. Denne måltidsplan giver i alt 1.160 kalorier.

Fordele

Ulemper

Fødevarer til forbrug

Mad, der skal undgås

Prøvemåltid