Kan et sauna bælte hjælpe med vægttab?

Blandt de mange vægttabprodukter, der er tilgængelige, er nogle effektive, nogle er forgæves, og nogle er farlige. Sauna bælter er forgæves. De lover at hjælpe dig med at miste fedtet omkring din midsektion, men kan ikke levere.

Et sauna bælte øger kroppens temperatur omkring din midsektion. Sauna bælter kan øge den lokale temperatur til næsten 104 grader Fahrenheit. Forøgelsen i din kropstemperatur øger aktiviteten af ​​dine svedkirtler. Ethvert vægttab forårsaget af et sauna bælte skyldes øget svedkirtleraktivitet og tilsat sved.

Vægttab forårsaget af et sauna bælte er midlertidigt. Væsker og vægttab, der går tabt gennem sved, genoprettes, så snart du drikker vand. Wrestlers og andre kampsports atleter plejede at forsøge at ansætte en relateret vare, sauna-dragter, for hurtigt at tabe sig før en vejning.

Hvis du bruger saunabælte i længere perioder, kan du risikere for forskellige forhold. Disse forhold omfatter varmeslag, dehydrering, dermatitis, hududslæt og nogle kardiovaskulære problemer. Nogle af disse forhold kan føre til alvorlige komplikationer, hvis de ikke behandles. Du bør ikke blive i en sauna længere end 15 til 20 minutter. Enhver med ukontrollerede blodtryksproblemer, prostatacancer eller testikelkræft bør ikke komme ind i saunaer.

De eneste dokumenterede, sunde metoder til vægttab uden medicinsk intervention er kost og motion. At tabe sig i visse områder, skal du bruge medicinske procedurer som fedtosuktion og abdominoplastik. Sauna bælter er ineffektive og har potentiale til at være skadelige også.

Kun svedforløb

Resultater

farer

Hold dig til kost og motion