Kan en kolon fladere din mave?

Ifølge september 2007-udgaven af ​​”Scientific American” er over 1,3 milliarder mennesker over hele verden overvægtige. Dr. Lan Liang fra agenturet for sundhedsforskning og kvalitet siger, “Talje er ikke det eneste, der er klar til ballon i fremtiden.” Hun vurderer, at udgifter til sundhedspleje, der er direkte relateret til overskydende pund, snart vil tegne sig for en af ​​de seks sundhedsydelser, der er brugt i USA. Derfor har en stor talje problematisk på mange niveauer. Men i mange tilfælde kan kolonhydroterapi, også kendt som colon, hjælpe med at udglatte maven.

Hvad er kolonier?

Udover at hjælpe med at eliminere omkredsen omkring bukområdet er kolonier også et forebyggende sundhedsværktøj. Dr. Norman Walker, en pioner for den rå fødevarebevægelse og den berømte kolonterapeut, råder over, at kolonier både kan modvirke sygdom såvel som afgifte kroppen. Folk, der administrerer kolonier kaldes kolonhydroterapeuter. Men da kolonhydroterapeuter ikke er læger, skal du kontakte din læge, inden du får en kolon. Kolonier er som enemas, bortset fra at hele tyktarmen, tyndtarmen og nogle andre organer bliver renset i modsætning til kun den første fod af tyktarmen. Kolonier kan således hjælpe med at forbedre dit generelle helbred.

Kan kolonier fladre maven?

Forkerte spisevaner resulterer i ufordøjet mad, der sidder i din kolon og ødelægger. Over tid samler dette affald sig omkring tarmene, denne ufordøjede mad får maven til at stikke ud. Som følge heraf er en række mennesker, der har den stædige mavefedt, der bare ikke vil gå væk, bare lider af et tilstoppet tyktarm. Autopsier på voksne har afsløret kolonier med en passage en penælks diameter. Ikke desto mindre kan kolonier fjerne disse toksiner eller ufordøjede fødevarer, hvorved maven bliver flad. Rensning af tyktarmen er afgørende for vægttab. En ren kolon reducerer dybtgående madbehov. Det anbefales at gøre 15 kolonier i en 30-dages periode for at opnå hurtige resultater i vægttab. Kontakt din læge, inden du går ind i et sådant program. Den gennemsnitlige person kan tabe 5 til 15 lbs. Den vigtigste forholdsregel er, at det tager meget hurtigt at tage dette antal kolonier i så kort tid. Som følge heraf kan du opleve nogle afvænningssymptomer, såsom kvalme.

Er kolonier sikkert?

Hvis det indgives korrekt, kan en kolon være en sikker og smertefri teknik. Du kan bidrage til at sikre, at din kolon udføres ordentligt. For det første skal du sikre, at anlægget, hvor du modtager din kolon er rent, og at det bruger renset vand. For det andet, kontroller kolonhydroterapeutens legitimationsoplysninger. Sidst, vælg disposable scopes – det lille rør placeres i endetarmen. Når det udføres af kvalificeret personale, er den eneste rapporterede bivirkning af kolonier tabet af venlige bakterier i tarmen. Alligevel kan dette problem let afhjælpes med et godt probiotisk tilskud. Du kan hjælpe med at beskytte dig selv.

Hvor mange er for mange?

Mange mennesker føler at at tage for mange kolonier kan være usikre, men hvor mange er for mange? En kolon er imidlertid ikke nok. I starten anbefales en række syv kolonier. Efter det skal du tage mindst en kolon hver sæson. Du kan tage kolonier så ofte som to gange om ugen. Det afhænger bare af hvor godt du er i stand til at håndtere afgiften. Du skal lytte til din krop.