Kan du spise clementines med skræl?

En række mandarin-appelsin, clementines er en ideel frugt for at holde sig godt. Når du er sulten, kan du skrælle frugten i sekunder og nyde sine søde, saftige segmenter. De fleste afsætter frugtens skræl, men denne del af frugten er spiselig. Du vil sandsynligvis ikke nyde sin smag så meget som selve frugten, men clementinskal kan have lækre anvendelser i køkkenet.

Tørret eller Candied Peel

Før du spiser din clementinskal, skal du vaske det grundigt for at fjerne nogle af de forurenende stoffer, der kunne være på huden. I stedet for at spise skrælråden anbefaler kokbogens forfatter, Emma Christensen, at tørre din clementinskræl til brug i en kop te og slik det med sukker til at bruge som dessertgarnering eller smide det i en stegt kylling, inden den går i ovnen. Fordi folk ikke almindeligvis spiser clementinskræller, giver ikke USAs landbrugsministerium næringsdata for frugtsegmenterne i forhold til dets skræl. Clementiner selv er imidlertid en kilde til fiber, calcium og vitamin C.