Kan din mave krympe med en kost?

En kost kan ikke formindske din mave teknisk. Det eneste der kan skrumpe din mave er kirurgi. Diæt kan gøre din mave mindre som du taber, men dit egentlige maveorgan ændrer kun størrelsen, når du spiser. Når du spiser din mave bliver større, og når du fordøjer din mad bliver din mave mindre. Men din mave krymper ikke, når du spiser mindre. Men din mave gør det.

Kost og mavefedt

En kost begrænser dine kalorier, enten fordi det begrænser, hvilke fødevarer du kan spise – hvilket resulterer i, at du spiser mindre kalorier i det hele taget – eller ved at give dig en måltidsplan, der supplerer et bestemt antal kalorier. Flat Belly Diet er sidstnævnte. Det anbefaler en måltidsplan, der giver op til det rigtige antal kalorier baseret på alder og køn for at reducere mavefedt og dermed reducere maven. For eksempel følger en 40-årig kvinde en diæt på 1600 kalorier om dagen, der består af tre, 400-kalorie måltider og en 400-kalorie snack på denne plan. Dette er en del af den 4-ugers spiseplan, der begynder på dag fem i kosten.

Kaloriebegrænsning

At spise færre kalorier skaber et underskud, så din krop kan begynde at bruge opbevaret fedt til brændstof. Det tager 3.500 kalorier at lave 1 kg fedt og et underskud på samme antal for at tabe 1 lb. Dette vægttab må ikke komme direkte fra din mave først, men du vil tabe sig i hele kroppen. Kvinder vil sandsynligvis se deres bælg krymper for mænd.

Aerob træning

Dieting er mere effektiv til at tabe sig end motion og det kan medføre vægttab i sig selv, men træning er også vigtigt. Aerob træning forbrænder kalorier, hvilket øger dit kalorieindhold, så du taber hurtigere. Aerob træning, også kendt som cardio, er en aktivitet, der får din puls og vejrtrækning til at stige, såsom vandreture eller svømning. De fleste mennesker går igen inden for seks måneder efter at have kostet, men konsekvent motion forhindrer vægtforøgelse og hjælper dig med at holde vægten væk, ifølge Mayo Clinic. Hvis du vil se din mave krympe kost og øge motion.

Ab Øvelser

Almindelig øvelse hjælper dig med at udlægge din mave gennem vægttab, men målrettet abdominal øvelser hjælper også din mave bliver mindre. Et grundlæggende trick til at fladte maven er at aktivere den tværgående bukhinde. Den tværgående abdominis er den dybeste muskel i din mave. For at aktivere den tværgående abdominis, skal du blot trække i din mave, som om du prøvede at lynlåse et stramt par bukser eller nederdele, og hold det tæt. Denne øvelse er kendt som mavevakuum, men du kan også bruge denne manøvre under andre ab øvelser som crunches for at gøre dem mere effektive til at binde din talje.