Kalorier i eventyr kage

Enhver lille piges fødselsdagsfest er ikke komplet uden et dusin eller så delikat iskagefekager. Akin til cupcakes, fairy kager er mindre og bruge en lysere is og lighter, svampere kage end deres cupcake kolleger. Som følge heraf kan de være lidt lavere i kalorier, selvom det afhænger af den specifikke opskrift. Selv store piger på en kalorie-kontrolleret kost kan forkæle sig med eventyrkager en gang imellem.

Fairy Cake Calories

Et købkøbt udvalg af eventyrkager bestående af svampekage og almindelig citron- eller jordbærsmagret glasur har 100 kalorier pr. Kage med 8 gram sukker og 5 gram fedt. Du kan lave dine egne feekager hjemme ved hjælp af en opskrift fra BBC Good Food-webstedet, der omfatter smør, æg, sukker og mel, men disse vil give dig næsten dobbelt kalorierne – 193 pr. Kage – samt 31 gram Af sukker og 6 gram fedt.