Kalorier i en hel hvede bagel med flødeost

En hel hvede bagel med flødeost gør en påfyldning og tilfredsstillende morgenmad, men det fungerer også til en hurtig frokost. Udover sine komplekse carbs og proteiner leverer denne kombination B-vitaminer og calcium. For at holde fedt ned, gå med fedtfattig eller fedtfri cremeost, men med valg af cremeost kan de samlede kalorier passe ind i næsten alles kost.

Hele Hvede Bagel

En mellemstore fuld hvede bagel, som er omkring 3 inches i diameter, indeholder 245 kalorier. Kalorierne kommer fra 10 gram protein, 1,5 gram fedt og 47,9 gram kulhydrater, hvor kulhydraterne tegner sig for næsten 78 procent af de samlede kalorier. Før du tilføjer flødeost eller andre påfyldninger, er kalorierne i en fuld hvede bagel allerede for høje til en sund snack, men de kan nemt passe ind som en del af et måltid. Bagels protein og komplekse carbs, som øger dit stofskifte og giver vedvarende energi, gør det til et perfekt valg til morgenmad.

Regelmæssig Cremeost

Hvis du spredes 1 spiseskefuld almindelig flødeost på din fuld hvede bagel, vil du tilføje 50 kalorier. Du har nu i alt 295 kalorier. Hvis dit måltid primært består af bagel og flødeost, kan du splurge med en anden spiseskefuld almindelig flødeost og bringe kalorierne op til 345. Da Columbia University anbefaler at indtage en morgenmad, der indeholder 350 til 500 kalorier, er du stadig god Inden for et godt kalorieområde og har plads til at tilføje frisk frugt, grøntsager, skummetmælk eller saft til at afrunde måltidet. Der er dog et problem: Kun 1 spiseskefuld almindelig flødeost indeholder 5 gram fedt.

Fedtfattig og fedtfri cremeost

Du kan få den cremede tekstur og smag af flødeost, men reducere eller fjerne fedtet ved at vælge fedtholdige og fedtfrie sorter. En spisesked af fedtfattig flødeost har 30 kalorier, mens den fedtfrie type går ned til 19 kalorier. Det samlede fedt går ned til 2,3 gram i 1 spsk lavt fedt flødeost, mens fedtfri sorter næppe har et spor af fedt. Med 1 spsk lavt fedt flødeost på en bagel er dine samlede kalorier 275. Du får 264 kalorier fra en fuld hvede bagel med 1 spsk fedtfri cremeost.

Kalorier fra protein

Ligegyldigt hvilken slags cremeost du bruger, indeholder den ikke mange carbs, men det bidrager med mere protein. Institut for Medicin anbefaler at 10 til 35 procent af dine daglige kalorier kommer fra protein, så hvis du holder styr på, er det godt at vide, hvor mange kalorier du får fra protein. Hele hvede bagel bidrager med 10 gram eller protein og flødeost tilsætter 1 til 3 gram afhængig af typen af ​​flødeost. Det bringer din protein i alt til 11 til 13 gram eller 44 til 52 kalorier.

Hele Kornfordele

At vælge en helhvede bagel betyder, at du får flere sundhedsmæssige fordele ved hele kornets naturlige fiber. Kostfiber beskytter dit kardiovaskulære helbred ved at sænke kolesterolet. Det hjælper også med at holde dit blodsukker afbalanceret. Faktisk kan du reducere din risiko for at udvikle Type 2 diabetes med så meget som 30 procent ved at spise 2 til 3 portioner fuldkorn dagligt, ifølge Harvard School of Public Health. En mellemstor fuld hvede bagel indeholder 4 gram fiber. Dette beløb repræsenterer 16 procent af kvinders anbefalede indtag på 25 gram dagligt og 10,5 procent af mænds daglige fiberkrav på 38 gram.