Et hjem middel til smerter i lænden

Rygsmerter kan blive et problem når som helst. Du kan skade din ryg, mens du spiller sport, som følge af en bilulykke eller i en husstandsulykke. Den aldrende proces kan også spille kaos med din ryg også. Du kan meget vel nødt til at søge hjælp fra din læge på et eller andet tidspunkt, men der er ting du kan gøre hjemme på kort sigt.

Hvile

Hvis du har skadet din ryg i et fald hjemme, en sportsskade eller en bilulykke, skal du hvile ryggen. Diskene i ryggen kan blive skadet alvorligt, men du kan få dramatisk lindring, hvis du hviler ryggen i 24 til 48 timer. Dette er meget svært, især hvis du har en familie, og der er krav på din tid. Hold dig væk fra dine fødder så meget som du kan og engagere en ven, familie eller ægtefælle for at hjælpe dig ud. Hvile kan give dig dramatiske resultater.

Is og varme for din skade

Mens du hviler ryggen, skal du bruge is på det område af din nedre ryg, der blev skadet. Brug en ispakning i ca. 15 minutter hver anden time. Hvis smerter er alvorlige, gør det hver time. Is er tilstrækkelig i de første 24 timer efter skaden. Efter en hel dag med isning af skaden, brug en varmepude på skaden i 15 minutter hver anden time. Dette er godt for at stimulere blodgennemstrømningen til området.

Medicin

Tag ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAIDs) for at hjælpe dig med at klare smerten. Disse er over-the-counter smertestillende medicin som ibuprofen, acetaminophen og naproxen, der vil give lindring fra ubehag og smerte. Men hvis disse over-the-counter retsmidler ikke hjælper, skal du se din læge for noget stærkere.

Øvelse Terapi

Efter et par hviledage kan du lave lette øvelser for at styrke ryggen. Start med strækninger, der vil bringe fleksibilitet til området. En af de mest effektive strækninger er lændebroen. Lig ned på ryggen på gulvet med dine arme forlænget nedad. Tryk ned med dine hænder og løft dine hofter og skinker ud af gulvet i et tal på to sekunder. Tilbage til startpositionen. Gør dette 10 gange, tag en 30-sekunders pause og gentag sættet. Stop dette og alle øvelser, hvis du føler nogen smerte.

Fordele

Hvis din rygskader ikke er alvorlige, kan du hjælpe dig selv med signifikant ved at komme væk fra dine fødder og hvile. Behandl det først med is, og bland derefter i lidt varme. Tag over-the-counter smertestillende midler, hvis du har brug for dem. Men hvis smerten er alvorlig, og du også føler sig reflekteret smerte ned i et af dine ben, skal du se en læge for at hjælpe dig med din skade.