Er visse kød gode at spise, når de har højt blodtryk?

Selv om en vegetarisk kost kan være bedst for at reducere dit blodtryk, betyder det ikke, at du skal skære alt kød, fisk og fjerkræ ud af din kost. Rødt kød er især forbundet med forhøjet blodtryk, men du kan stadig spise små mængder magert, uforarbejdet rødt kød. Fisk og skindløst fjerkræ er dog sundere valg for personer med højt blodtryk.

Fisk og skaldyr

Elektrolytmineralkalium kan bidrage til at modvirke den negative virkning af natrium på blodtrykket. Mange typer fisk og skaldyr er gode kilder til kalium, hvilket gør dem nærende valg for at opfylde dit anbefalede proteinindtag. For eksempel giver en 3-ounce servering af laks eller pompano 15 procent af den daglige værdi for kalium, og makrel, lingcod, hellefisk og gulfinnet tun giver mindst 10 procent af den daglige værdi pr. Portion. Muslinger og whelk er andre kalium-rige skaldyr valg.

Kylling og fjerkræ

Kosttilstande til at stoppe hypertension eller DASH diæt anbefaler både fjerkræ og fisk til at opfylde dine proteinbehov, hvilket giver op til seks portioner om dagen fisk, fjerkræ eller magert rødt kød. Kylling er også relativt høj i kalium, med ca. 383 milligram eller 9 procent af DV, pr. 3 ounce servering. Vælg skindløst fjerkræ, som har tendens til at være lavere i fedt end mange stykker rødt kød.

Lean Red Meat

Folk med højt blodtryk bør begrænse mængden af ​​mættet fedt, de får i deres kost. Dette indebærer typisk at spise lidt rødt kød og vælge mellem de skæmmeste nedskæringer, når du spiser det. Oksekød og lam har en moderat mængde kalium med henholdsvis 290 milligram og 259 milligram pr. Portion. De mest skæbne stykker af kød omfatter dem, der indeholder ordene “runde” eller “loin” i deres navn, samt flankebøf og 95 procent magert kød.

Sunde forberedelsesmetoder

Begræns mængden af ​​natrium i din kost for at holde dit blodtryk under kontrol. Det betyder, at du bruger krydderurter, krydderier og frugtsaft til at smage dit kød, fjerkræ og fisk i stedet for salt eller færdige saucer, der ofte indeholder store mængder natrium. Afskår ethvert synligt fedt fra rødt kød og fjerkræ, inden du laver mad, og brug sunde madlavningsmetoder som stampning, kogning, grilling, stegning og dampning i stedet for stegning.