Bue træner vs elliptiske

Ved første øjekast ser bue-trænere, fremstillet af Cybex International, meget ud som elliptiske trænere på frontdrevet: Begge har to pedaler, der bevæger sig gennem en løbende skridt og bevæger styrene til en træning i overkroppen. Men bue træneren bevæger fødderne gennem en buet, for ikke at forveksles med en svæveflyvendes pendel-svingstrin i stedet for en elliptisk vej. Arc træner har også stationære sideskinner og et hooked håndtag design, der giver dig mulighed for at bruge flere greb positioner.

Bevægelse, modstand og intensitet

En lille undersøgelse foretaget af kinesiologipersonalet ved University of North Carolina i Charlotte indikerer, at træning på samme intensitetsniveau føles konsekvent lettere på bue træner end på en elliptisk træner. Men den egentlige træningsmetode til bue og elliptiske træner er meget ens: Du vælger modstandsniveauet og hældningsindstillingerne med trykknapperne og derefter pedalen. Alle bue trænerne tilbyder eddy-current modstand, som betragtes som det højeste ende modstandssystem til rådighed for elliptiske træner.

Lignende fordele

Forskelle til side, bue træner og elliptiske træner tilbyder en række lignende fordele. Begge maskiner giver en lavt belastende, vægtbærende træning. Du kan nemt ændre træningsintensiteten, så den passer til dit fitnessniveau, og de bevægelige håndtag giver dig mulighed for at arbejde med alle de store muskelgrupper i din krop på én gang, hvilket betyder større kardiovaskulær belastning og mere forbrændte kalorier.

Funktioner

Cybex bue træner tilbyder en række funktioner kendt for alle, der har brugt en elliptisk træner. Disse omfatter en indbygget læsestativ og vandflaskeholder, en tilbehørskuffe, en indbygget køleventilator, håndgreb og trådløs pulsovervågning og forudprogrammerede træningsprogrammer, herunder hjertefrekvens-træningsprogrammer og bruger-tilpassede programmer.

Kapacitet og størrelse

Arc træner maksimal brugervægt kapacitet varierer fra 300 lbs. Til hjemmet og lette kommercielle modeller til 400 lbs. Til tyngdepligtige kommercielle modeller, der kan sammenlignes med typisk vægtkapacitet på højkvalitets hjemme- og kommercielle brug elliptiske træner. Arc træner måler mellem 69 og 77 inches lang med 28,5 til 36,75 inches bred med 62 til 62,5 inches høj, omtrent det samme som mellemstørrelse til store elliptiske træner.

Pris og garanti

Ligesom elliptiske træner er bue træneren tilgængelig i både kommercielle brug og hjemmemodeller. Men detailpriser fra omkring $ 3.000 til $ 8.000, fra november 2010, gør det klart, at bue trainers mangler de konkurrencedygtige priser, du finder i det overfyldte elliptiske trænermarked. High-end elliptiske træner begynder på omkring $ 1.200, ifølge Exercise Equipment Expert. Arc-trænerne har en 10 års ramgaranti, en tre til fem års delgaranti og et års arbejdsdækning. De fleste kvalitets elliptiske træner tilbyder sammenlignelige eller bedre garantier, herunder garanti for levetidsramme.