Avocado fordele for kvinder

Avocado er en sund mad til kvinder, når de spises i moderation. Denne frugt er fuld af vitaminer og gavnligt fedt, der øger dit generelle helbred. Avocado er let at tilføje til salater og sandwich eller at bruge som spredning på toast i stedet for smør. Tal med din læge om de sundhedsmæssige fordele ved avocado, inden du ændrer din kost.

Avocados indeholder vitamin B6, som er et vigtigt vitamin til kvinder. Det er sikreste at få dette vitamin via din diæt, da kosttilskud er giftige i for høj dosis. Det er vigtigt at spise mad med B6 regelmæssigt. Mangel på dette vitamin fører ofte til at udvikle anæmi. Dette vitamin hjælper også hjernen til at fungere optimalt, bemærker Portland State University Women’s Resource Center.

En avocado fra Californien har 2 milligram E-vitamin, 9 milligram C-vitamin og 13 milligram calcium, noterer New York University Langone Medical Canter. Kalcium i avocados hjælper kvinder med at opretholde stærke knogler. At spise denne frugt er en nem måde at tilføje en bred vifte af vitaminer og mineraler til din kost.

Spise avocado hjælper også med at fylde magnesium i din krop. En halv kop California avocado har 35 milligram magnesium. Dette mineral hjælper kvinder med at opretholde et robust immunsystem. Magnesium hjælper dig også med at holde dine knogler stærke, bemærker kontoret for kosttilskud fra de nationale institutter for sundhed.

Avocados giver en stærk mængde kalium til din kost. En typisk californisk avocado har 507 milligram kalium. Kalium hjælper dine muskler til at fungere optimalt, noterer New York University Langone Medical Center. Således hjælper den sunde avocado kvinder med at opretholde evnen til at deltage i motion og daglige aktiviteter.

Avocados indeholder sunde enumættede fedtstoffer. Denne type fedt hjælper med at begrænse inflammation i din krop, bemærker Harvard School of Public Health. Det virker også for at opretholde en regelmæssig rytme for dit hjerte og at sænke dit kolesteroltal. Spise en salat med avocado skiver er en sundere middag valg end rødt kød.

Spise en avocado for at tilføje fiber til din kost hjælper din krop til at opretholde regelmæssige afføring. Fiberen i avocadoer gør det også muligt for kroppen effektivt at anvende sukkerarter. Hver avocado har 7 gram fiber, noterer New York University Langone Medical Center.

Vitamin B6 & Brain Power

Calcium og Vitaminer

Magnesium øger immuniteten

Kalium for muskelkraft

Mindsker inflammation

En frugt med fiber