Allergisk reaktion på flødeost

Som mælkeprodukt hører flødeost til en af ​​de otte fødevaregrupper, der forårsager ni ud af 10 fødeallergier, ifølge webstedet Food Allergy & Anafylaxis Network. Ca. en ud af 40 børn under 3 år har allergier over for mejeriprodukter, bemærker FAAN. Femten procent af dem forbliver allergiske over for livet, siger Mount Sinai School of Medicine’s Dr. Scott Sicherer.

Creme Cheese Allergens

En 1 ounce servering på flødeost indeholder 1.68 g mælkeproteiner, ifølge De Forenede Nationers Department of Agriculture’s National Nutrient Database. De to slags mælkeprotein er caseiner og valle. Faste kaseinproteiner tegner sig for 80 procent af mælkens volumen. Voksne allergiske reaktioner på flødeost kan skyldes kaseinfølsomhed. En undersøgelse på Sinai School of Medicine, offentliggjort i april 1999 “Clinical and Experimental Allergy”, fandt den højeste kaseinfølsomhed hos mælkeallergiske børn over 9 år.

Allergisk reaktion

Creme-ostfremstillingsprocessen anvender enzymstrømmen til at separere kasein og valleproteiner, inden der drænes fra valleen. En allergisk reaktion på flødeost opstår, når immunsystemet fejlagtigt reagerer på resterende caseinprotein som en smitsom organisme. Denne reaktion udløser frigivelsen af ​​IgE-immunglobulin E-antistoffer, der specifikt målretter mod de fejlidentificerede proteiner. De stimulerer produktionen af ​​allergenangrebende kemikalier, herunder histaminer. Allergi symptomer følger, nogle gange inden for få minutter.

Symptomer

Cremeost og andre mælkeallergier producerer en række hud-, åndedræts- og fordøjelsessymptomer. De mildeste reaktioner standser ved kløe eller elveblest. Oral hævelse, åndedrætsbesvær, hvæsen eller næsestop og kvalme, opkastning eller diarré er mere alvorlige symptomer. En livstruende reaktion er anafylaksi. Denne systemiske indblanding begynder med alvorlig ansigts kløe. Venstre ukontrolleret, det forårsager hals hævelse, der forstyrrer vejrtrækning og synke. Fordøjelsesbesvær er kramper, opkastning og diarré. Mennesker i anafylaksi har ofte forvirring eller forstyrrelser fra at fordampe blodtrykket. Denne betingelse kræver øjeblikkelig medicinsk behandling.

Allergisk reaktion versus intolerance

Selvom de deler fordøjelsessymptomer, er allergiske reaktioner på flødeost og intolerance for det ikke det samme. Fødeintolerance stammer ikke fra et immunsystemrespons. Det skyldes manglende evne til at fordøje mælkesukkerlakosen. Typiske symptomer på laktoseintolerans er kvalme, gas, oppustethed og diarré. Som et fedtfattigt mejeriprodukt forårsager cremeost sjældent alvorlig intolerance.

Den eneste måde at forhindre en allergisk reaktion på cremeost på er at stoppe med at spise den. Med næsten 5 gram fedt – herunder 3 gram mættet fedt – i en enkelt spiseskefuld er flødeost en fødevare, der bedst spises sjældent og sparsomt. Udskift det med en lavfedt, tofu-baseret creme-ost erstatning. At ofre den virkelige ting kan koste dig noget calcium og vitamin D. Op dit spinat- og broccoliindtag til at erstatte dem.

Ledelse