40 dages frugt kost

En 40-dages frugt kost er en type detox kost, der er designet til at hjælpe brugerne med at få et spring-start på vægttab. Detox kostvaner anvendes til at fjerne toksiner fra kroppen. 40-dages frugt kost er restriktiv, kun giver mulighed for rå frugter og friske frugtsaft at blive spist. Ikke alene er denne type diæt farlig, men den understøttes heller ikke af videnskabeligt bevis. Kontakt en læge, før du overvejer denne type diæt.

Fungere

Toksiner i tarmkanalen udgøre angiveligt sundhedsfarer og kan endda forhindre normalt vægttab. At spise frugt i lang tid antages at hjælpe med at rense toksiner fra kroppen. Frugt selv er en god kilde til antioxidanter, vitaminer og fibre. For at høste fordelene ved at spise frugt, bruger brugerne udelukkende frugt i over en måned efter en hurtig.

Menu

Det er ikke overraskende, at frugt kost er sammensat primært af frugt. Diætkanalen forklarer, at de første tre dage af en langfristet frugttræ er de mest restriktive. I løbet af denne tid bruger forbrugerne en type frugt ved hvert måltid. Efter de tre dage hurtige kan du spise en blanding af frugter og friske frugtsaft hele dagen i løbet af kosten. Eksempler herpå er æbler, ananas, appelsiner og melon.

Beviser

Fordelene med detox kostvaner er ikke støttet af videnskab, ifølge KidsHealth. Reduktion af kalorier vil føre til vægttab over tid, men en 40-dages frugt kost er for restriktiv at regne med for varige resultater. Diet Channel siger, at alle diætister har brug for daglige portioner af nogle fedtstoffer og protein for at opretholde helbred. Også detox kostvaner er midlertidige. Hvis du engagerer sig i usunde spisevaner efter kosten, vil du blive ved at gå på.

Mulige bivirkninger

I løbet af 40-dages frugttræ vil du sandsynligvis opleve overdreven træthed og lumskhed. Dette skyldes, at din krop ikke modtager nok mineraler og andre næringsstoffer. I løbet af diætets fremgang vil du sandsynligvis miste jern, calcium og D-vitamin. Hver diæt påpeger, at vitamin B-12 mangler er almindelige i frugtopløsninger. KidsHealth anbefaler ikke nogen form for detox dietter til teenagere og dem med hjertesygdomme, spiseforstyrrelser og diabetes.

Bundlinie

Drastisk restriktive kostvaner som en frugt kost er ikke nødvendige med hensyn til toksin fjernelse. KidsHealth påpeger, at din krop naturligt ridser af toksiner gennem affald. Vægtøgning eller manglende evne til at tabe sig, skyldes sandsynligvis ikke toxinopbygning. Ifølge KidsHealth forårsager detoksdiet ikke fedt tab. Faktisk er vægten tabt under en frugt kost forårsaget af tab af muskelmasse og vandvægt. Effektivt vægttab opnås gennem en langsigtet afbalanceret kost og ikke en så restriktiv som en 40-dages frugt kost.