Rygsmerter, trækkede muskler og ked af maven

En rygsmerte, trækket muskel og urolig mave er alle generelle symptomer, der kan skyldes en række fysiske problemer. Mange af disse problemer kan forebygges ved at holde dig fysisk fit, spise en sund kost og tage forholdsregler i dine daglige aktiviteter. Behandling for disse symptomer afhænger af deres årsag og kan kræve et besøg hos din sundhedsudbyder. Sørg for at identificere årsagen til dine symptomer, inden du vælger en behandling.

Uanset om dit problem skyldes knogler, muskler, ledbånd eller skiver, er rygsmerter en af ​​de mest almindelige klager, der læges af læger. Afhængig af årsagen og dit fysiske helbred kan symptomerne variere fra kedelig smerte til stikkende smerter. Der er mange årsager til rygsmerter, herunder muskelbelastning, en revet skive, arthritis, osteoporose, uregelmæssig knogleopbygning, kræft og rygsmerter. Strukturelle problemer og belastning opstår ofte på grund af uhensigtsmæssige løfte- eller livsstilsfaktorer, såsom fedme, fysisk belastning eller stillesiddende arbejde. Mange rygsmerter kan forhindres ved at opretholde en sund livsstil, god kropsholdning og brug af korrekt løfteknik.

En trækket muskel, også kaldet en belastning, er resultatet af skade på dine muskelfibre eller sener. Kroniske stammer er almindelige blandt atleter og er normalt forårsaget af en gentagen bevægelse i lange perioder. I modsætning hertil skyldes akutte stammer en konkret hændelse, hvor du enten har overstretched din muskel eller oplevet en fysisk påvirkning af noget. At være overvægtige eller ude af form øger risikoen for muskelbelastning. Symptomer omfatter muskelsmerter, kramper og hævelse. Du kan forhindre muskelstammer ved at forblive fysisk fit, strække regelmæssigt, varme op, før du træner og iført beskyttende atletisk gear.

En kedelig mave er vanskelig at diagnosticere, fordi der er mange mulige årsager. Det kan være et problem med din mave eller din mave, som indeholder andre organer som tarmene, nyrerne, leveren, milten og appendiks. Fælles årsager til forstyrrede mavesygdomme omfatter forstoppelse, diarré, infektion, er for fuld, appendicitis eller stress. For at identificere årsagen skal du overveje sværhedsgraden af ​​din smerte, hvordan det føles, når du bevæger dig, om du har andre symptomer på sygdom, og hvordan du føler dig efter at have spist. Hvis du ikke kan identificere årsagen til din mavepine, eller hvis årsagen er alvorlig, skal du kontakte en sundhedsudbyder.

Behandlinger for rygsmerter, trækkede muskler og mavesmerter afhænger af årsagen og sværhedsgraden af ​​symptomer. Rygsmerter behandles sædvanligvis hjemme med hvile og smertestillende midler eller i mere alvorlige situationer med fysioterapi eller kirurgi. Trækmuskler skal vurderes af en sundhedsudbyder, som kan anbefale en tilpasset behandling. Mange tilfælde kan behandles med hvile, ispresser og højde, mens andre kan kræve kirurgi. Fordi der er mange årsager til at have forstyrret mave, er der ingen standardbehandling. Hvis årsagen er forstoppelse, så kan du behandle det med kostændringer, hvis årsagen er influenza, så kan du behandle det med hvile og medicin.

Tilbage Aches

Trækte muskler

Upset Mave

Behandling