Kan du bære en hjerte skærm hele dagen?

En hjertefrekvensmåler eller HRM er en enhed, der almindeligvis anvendes af rekreative og konkurrencedygtige atleter for at spore deres fremskridt i deres træningsprogrammer. Værktøjet giver hurtig læsning af din puls, mens du træner. Selv om en pulsmåler kan komme godt i brug med motion, har den også andre praktiske anvendelser.

Identifikation

Udover træning kan HRM anvendes under næsten enhver fysisk aktivitet, uanset om det er arbejde eller rekreation, ifølge American College of Sports Medicine. De fleste hjertefrekvensskærme er vandtætte, så du kan endda bære dem under svømning.

Funktioner

Pulsmåleren har to komponenter: en brystrem og et armbåndsur. Brystremmen har en sender i midten, der læser din puls og sender et signal til uret. De højere klasse modeller har også andre funktioner, såsom et regelmæssigt ur, stopur, baglys, computer link og kalorie counter. Calorie counter funktionen er især gavnlig, hvis du forsøger at tabe sig. I løbet af dagen kan du overvåge, hvor mange kalorier du brænder med dit job og andre ærinder, så du bliver bedre informeret i udformningen af ​​din kostplan.

Maksimal hjertefrekvens

Når du bruger din pulsskærm, vær opmærksom på din maksimale puls og aerob træningszone. Din maksimale hjertefrekvens bruges til at bestemme den højeste intensitet, du kan udøve, baseret på alder. Du vil sandsynligvis aldrig komme til dette punkt i løbet af dagen, men du skal vide det for at bestemme din aerobic træningszone. Træk din alder fra 220 for at få din maksimale puls. Hvis du f.eks. Er 40 år, er din maksimale hjertefrekvens 180. Den aerobic træningszone er også kendt som målpuls, der ligger mellem 50 og 85 procent af din maksimale hjertefrekvens, ifølge American Heart Association. Ved hjælp af 180 som et eksempel, ville en målpuls være 90 til 153 slag pr. Minut. I denne træningszone brænder du kalorier mest effektivt. Når du har bestemt din målpuls, kan du udfordre dig selv til at blive i det, mens du udfører bestemte aktiviteter hele dagen.

Stropløs

Hvis du ikke kan lide ideen om at bære en brystbælte hele dagen, har du en anden mulighed. Stropløs hjertefrekvensmonitor består af intet andet end et armbåndsur. Denne type har to små sensorer, der aktiveres, når du holder dem nede i flere sekunder, måling og visning af din puls. Denne stil af HRM er praktisk, når du laver daglige arbejde og ikke er involveret i kraftig motion.

Overvejelser

I løbet af dagen kan flere faktorer ændre din puls. Tid på dagen, koffeinindtag, dine stressniveauer, dit hydratiseringsniveau og temperaturen kan alle have en effekt.