En lavnatrium måltid plan

Vedtagelse af en sund, lavnatrium måltidsplan kan hjælpe med at sænke blodtrykket og føre til forbedret kardiovaskulær sundhed. En afbalanceret lavnatrium måltidsplan giver mulighed for mad fra alle fødevaregrupper, samtidig med at man begrænser forarbejdede fødevarer og kræver sundere alternativer til salt, MSG og andre højt natriumkrydderier og ingredienser. For at opnå maksimale sundhedsmæssige fordele skal du supplere din sunde spiseplan med regelmæssig motion.

Identifikation

Målet med en lavnatrium kost er at reducere natriumindtaget til et hjertesundhedsniveau. Natrium i passende niveauer spiller en vigtig rolle ved regulering af blodsukker og blodvolumen såvel som i muskel- og nervesundhed. En lavnatrium kost giver maksimalt 2,300 mg daglig. American Heart Association anbefaler dog, at din kost ikke indeholder mere end 1.500 mg pr. Dag.

Faktorer

Natrium forekommer naturligt i små mængder i fødevarer, og de fleste diætnatrium tilsættes til fødevarer under forarbejdning, ifølge National Institutes of Health. Det meste af natrium i din kost kommer fra salt. En teskefuld salt indeholder ca. 2.400 mg natrium, hvilket også er tilfældet med kosher og havsalt, ifølge National Heart, Lung og Blood Institute.

komponenter

Kosttilstande til at stoppe hypertension diæt eller DASH diæt giver menupunkter for både 2,300 mg og 1,500 mg natriumniveauer. Til en plan for 2000 kalorieindhold omfatter DASH-diætet syv til otte portioner korn, fire til fem portioner af grøntsager, fire til fem portioner frugt, to til tre portioner af fedtfattig eller fedtfri mælk, op til to Portioner af magert kød, fjerkræ eller fisk, op til en servering nødder, frø eller tørbønner og to til tre portioner sunde fedtstoffer og olier, noterer NHLBI. DASH diæt begrænser slik som gelé, slik og sødede drikkevarer til fem portioner om ugen. Vælge for usaltet margarine, lavnatrium ost sorter og andre lavnatrium krydderier, skyll konserves før madlavning og sæson mad med krydderier snarere end salt ved madlavning, rådgiver NHLBI.

Prøver

NHLBI giver en uges værd af lavnatriummenuer online med udvekslinger til 2,300 mg eller 1,500 mg totalt natriumindhold. Menuerne er baseret på en 2000-kalorie DASH diæt. Dietrich Guidelines for Americans 2005 lister også på servering af anbefalinger til DASH-diæt på forskellige kalorieriveauer, begyndende med en 1600-kalorieindholdsplan.

Overvejelser

American Heart Association rapporterer, at hjertesygdomme er den største dødsårsag i USA. Sænkning af natriumindtaget er en vigtig faktor i forbedring af kardiovaskulær sundhed. Kosttilskud godkendt af American Heart Association stemmer overens med dem, der er inkluderet i DASH planen på 1.500mg niveau.