Bønnesuppe kost

Bønnesuppe er et kosttilskud. Sund og fyld, bønnesupper giver protein, fiber, komplekse kulhydrater, vitaminer, mineraler, antioxidanter, flavonoider og selvfølgelig robust smag, trøstende varme eller forfriskende afkøling. Der er mange sorter af lavpris, højt næringsstofbønner – og de fleste af dem kan omdannes til suppe.

Bønner ‘Antioxidant Load

Bønnes skind er farverige indikatorer for plantekemikalier og antioxidanter, der beskytter kropsvæv mod overdreven fri radikalaktivitet. Science Daily rapporterer, at sorte, lilla, røde og brune bønner er særligt rige på pigmenterede flavonoider, disse bønner omfatter sort, adzuki, pinto, nyre og anasazibønner. Gule bønner, som omfatter lima bønner og gule ærter, og hvide bønner såsom kikærter og andre lyse bønner, har ikke så mange pigmenterede antioxidanter. USDA bemærker dog, at sojabønnen, en hvid bønne, indeholder antioxidant-tocepherol, en form for E-vitamin, der beskytter cellemembraner.

En kost med bønnesuppe

Bønnesuppe tager bønne ernæring et skridt videre. I en enkelt skål, giver bønnesuppe ikke kun bønnernes phytonutrients, men også overlegen hydrering og fordelene ved krydderurter og krydderier, hvis spiciest kan lindre sinus ubehag og muskelsmerter og hjælpe med vægttab, ifølge en rapport fra WPXI-nyhederne. Bønnesuppes proteinforsyning er legendarisk i wellness-cirkler, enhver sojabønnesuppe har “komplet” protein, hvilket betyder, at det indeholder alle 18 aminosyrer, der kræves af den menneskelige krop; flerbønnesupper kombinerer forskellige bønner protein for at få alle disse aminosyrer .

Fiber og Vand til Optimal Fordøjelse

En kost af bønnesuppe er dybt god til din fordøjelseshygiejne. Bønnesuppe giver uopløselig fiber, som hjælper din tarme til at udføre optimalt. Bønnesuppes høje vandindhold holder fiberen fra at gummere op i systemet, så at sige. Bønnesuppe kan også bidrage til at modvirke overspisning. Vandbaserede fødevarer har vist sig mere effektive end vand alene for at kontrollere sultpang og kalorieindtag, med supper og varmt korn blandt de øverste valgmuligheder for kalorieindskrænkende kostvaner, ifølge Weight Loss Resources.

En lysende bønnesuppe til morgenmad

Morgenmaden kan indeholde en kølet sød ærte og vandkrydtsuppe med topping af blandet bær yoghurt, valnødder og kanel. Ærter og nødder kombinerer protein, yoghurt giver calcium og protein, og kanel hjælper med at moderere blodsukker, rapporter fra American Diabetes Association.

Bønnesuppe til frokost og aftensmad

Efter morgenmaden synes bønnesuppe kun normal. Hele din dag kunne være en række søde, salte, cremede, klare, tynde, tykke, varme, kolde og krydrede supper – opskrifterne er for mange at tælle. To sunde, kreative muligheder er All Recipes ‘Three Bean Soup, med 215 cal. Og kun 3,8 g fedt pr. Portion. New York Times ‘Black Bean Soup With Spinach er et kraftværk af antioxidantpigmenter fra bønnerne, hvidløgsbaserede flavonoider, jern fra spinat og hjertesund sunde rapsolie. Hvis du af sundhedsmæssige årsager skal øge dine kalorier betydeligt, holde bønnesuppe og tilsæt kalorierig avocado, oliven og valnødolie og ost.