Må jeg tabe ved at drikke kun jordbær banan smoothies?

Selvom fasting er medicinsk defineret som at gå uden mad og drikke, kan du gøre en “smoothie fast” ved kun at drikke smoothies for intermitterende dage at tabe sig. For at kaste pund, skal du forbruge færre kalorier end du brænder væk. Så længe jordbærbanen smoothies du medfører et kalorieunderskud inden udgangen af ​​dagen, vil du være i stand til at tabe sig. Hvis du drikker dem overdrevent eller bruger en stor mængde kalorieindhold ingredienser, kan du tage flere kalorier, end du brænder og faktisk går i vægt.

En kop hel jordbær er 46 kalorier, og hver mellemstor banan er 105 kalorier. Hvis du laver en smoothie med 2 kopper jordbær og 2 bananer med bare vand, har du en 300-calorie smoothie. Hvis du vil bruge mælk, er hver kopp nonfat eller skummetmælk yderligere 91 kalorier. Tilføjelse af en almindelig usødet nonfat græsk yoghurtbeholder til blandingen giver dig 100 flere kalorier.

Når du har valgt ingredienserne i din jordbær banan smoothie og tilføjet kalorierne, find ud af hvor mange kalorier du brænder på en gennemsnitlig dag for at sikre, at du skaber et kalorieunderskud. Antallet af kalorier du bruger afhænger af din vægt, højde, alder og aktivitetsniveau. En gennemsnitlig middelalder mand brænder overalt fra 2.400 til 3.000 kalorier om dagen afhængigt af hans aktivitetsniveau, og en gennemsnitlig kvinde brænder 2.000 til 2.400. Når du har et anslået antal, kan du bestemme, hvor mange smoothies du vil drikke om dagen for at opretholde et kalorieunderskud.

Der er forskellige måder at hurtigt på vægttab ved at bruge smoothies. Intermitterende fasting er en sikker, effektiv metode til fasting for vægttab, udført af skiftende dage med regelmæssig spisning og dage med kalorieindhold. For vellykket vægttab, skal du dog være forsigtig med ikke at overvære på fastgørende dage. Ifølge en NPR-artikel offentliggjort i 2013 består et intermitterende fastende program af at spise normalt i fem dage i ugen og begrænse dit kalorieindtag i to dage i ugen ned til 500 til 1.000 kalorier. Spise kun jordbær banan smoothies ville regne som de to kaloriebegrænsede dage i ugen i dette program.

I en undersøgelse, der blev offentliggjort i “Nutrition Journal” i 2012, overviste fedme kvinder, der spiste en kaloriebegrænset diæt med intermitterende faste ikke kun tabt vægt, men også tabt fedtmasse og havde reduceret kolesteroltal. Kvinder, der havde kalorieindskrænket flydende måltid erstatning, hvor flydende måltider erstattet en eller to måltider om dagen, tabte mere vægt end kvinder, der havde kaloriebegrænsede kostvaner uden flydende måltider. Fordelene ved “smoothie fasting” er ikke begrænset til vægttab. Drikkevæske måltider gør det muligt for dine fordøjelseskanaler at hvile. Når dit system ikke er så tæt på at nedbryde tunge måltider, omdirigeres enzymaktiviteten til at afgifte kroppen.

Det er vigtigt ikke at for hurtigt for hurtigt at sikre, at du får nok ernæring, herunder mikronæringsstoffer fra en bred vifte af fødevarer. Intermitterende fasting er bedre end langsigtet fastning, fordi du kan afbalancere din kost i løbet af en uge med de næringsstoffer, du har brug for fra forskellige fødevarer. Du kan få dine vitamin- og mineralniveauer testet på en klinik for at kontrollere mangler. Det hjælper også med at konsultere en certificeret ernæringsekspert, inden man påbegynder et fastende program eller en ny diæt. Se din sundhedspleje udbyder inden du gør en “smoothie fast”, hvis du har en medicinsk tilstand eller tager medicin.

Smoothie Ingredienser

Hvor meget at drikke

Intermitterende Fastsættelse

Fordele ved flydende måltider

Sikkerhedsforanstaltninger