Kalorier i æblepærer

Apple pærer er også kendt som asiatiske pærer og nashi – en sød frugt med en skarp bid. Kalorierne i denne frugt tilbyder energi til at holde dig i gang og kan bidrage til dine daglige ernæringsmæssige mål.

Kalorier

En 4,3 oz. Æblepære indeholder 51 kalorier, ifølge CalorieKing. Denne servering tegner sig for cirka 2,6 procent af de kalorier, du skal spise om dagen, hvis du følger en 2.000 kalorieindhold.

næringsstoffer

Mange af kalorierne i en 4,3 oz. Servering af æblepære kommer fra kulhydrater. Denne størrelse af frugten indeholder 13,1 g kulhydrater, som primært fungerer som energi til din krop, ifølge MedlinePlus. Institut for Medicin anbefaler at indtage 130 g kulhydrater hver dag. En servering af æblepære indeholder også spormængder af fedt og protein.

Betjeningsforslag

Æblepæren kan spises rå, men du kan også tjene den sammen med mild ost, ifølge en artikel i september 2008 på NJ.com. Denne frugt parrer også godt som fjerkræfyldning eller sauteret med smør til dessert. Imidlertid vil servering af æblepærer på disse måder øge antallet af kalorier, du spiser.