Kan du sænke natrium med yoghurt?

Selv om mange mejeriprodukter er begrænset på en lavnatrium kost, opmuntres yoghurt på grund af dets naturligt lave natriumniveauer og høje kaliumniveauer. Kalium i yoghurt kan faktisk hjælpe med at skylle overskydende natrium fra din krop. Yoghurt er en kilde til probiotika, gavnlige bakterier, der kan repopulere dit fordøjelseskanalen for at hjælpe med fordøjelsen og øge dit immunsystem. En nem mad at spise på farten, yoghurt er en kalorieindhold med lavt kalorieindhold og højt proteinindhold af calcium og D-vitamin.

Spis to portioner med lavt fedtfattigt yoghurt med lavt natriumindhold daglig. En af hovedårsagerne til at nedsætte dit natriumindtag er at sænke dit blodtryksniveau og reducere risikoen for hjertesygdomme. Ifølge amerikanske fødevare- og lægemiddeladministration “kalder kaliumrige fødevarer” saltene på blodtryk “og kan også hjælpe med at forhindre nyresten, hvilket kan forekomme, hvis du har for meget calcium. Selvom du kan få kalium fra kosttilskud, absorberer din krop det bedst fra hele fødevarer som yoghurt.

Substitute lavnatrium yoghurt til højt natriumprodukter, såsom kærnemælk og cottage cheese. Yoghurt er cremet og har en lidt sur smag, hvilket gør den til en nyttig erstatning for kærnemælk i bagningopskrifter. Yoghurt med frugt eller granola er lavere i natrium og et bedre snack valg end cottage cheese og frugt.

Læs næringsmærket på yoghurt. Ikke alle yoghurt er skabt lige – mange har tilføjet sukkerarter eller smagsstoffer, som kan øge natriumindholdet. Hvis du kan lide frugt i din yoghurt, køb almindelig yoghurt og tilsæt din egen frisk frugt.