Bennigan ernæringsinformation

Bennigan’s har mere end 100 restauranter over hele verden, siger Bennigan’s hjemmeside. Det er en upbeat familie restaurant der serverer irske klassikere sammen med amerikanske favoritter. Dele er generøse, så folk bekymrede med kalorier bør planlægge at tage nogle af deres måltid hjem.

Monte Cristo

Bennigan’s Monte Cristo er en kalkun og skinke sandwich med schweizisk og amerikansk ost på hvede brød. Den er grillet indtil sprød, derefter støvet med pulveriseret sukker og serveret med røde hindbær konserves, ifølge Bennigan menuen. En servering af denne sandwich har 643 kalorier, 18,8 g fedt, 92,3 g kulhydrat og 28,4 g protein, rapporterer Daily Plate. Sandwichet kommer med et valg af sider, og den kaloriebevidste person bør vælge den dampede broccoli eller Havtsalat.

Kylling Spinat Salat

Bennigan’s tilbyder en række salat entrees. Kyllingspinatssalat leveres med grillet kylling, bacon, hakkede pekannøtter, soltørrede tomater, blå ost, rosiner, rødløg og æg på baby spinat, forklarer Bennigan menuen. Det serveres med en sød peber vinaigrette dressing. Ifølge Daily Plate har en servering af denne salat 428 kalorier, 18,9 g af totalt fedt, 25,4 g kulhydrat og 42,2 g protein. Folk kan sænke fedt og kalorieindholdet i denne salat ved at udelade baconet og anmode om, at dressingen serveres på siden, der skal bruges sparsomt.

Guinness Glazed Bacon Cheeseburger

Bennigan menuen tilbyder en egen burger, men en af ​​de mest populære kombinationer er Guinness Glazed Bacon Cheeseburger. Guinness er et irsk udkast først brygget i Dublin i 1759 og er også tilgængeligt på tryk på Bennigan’s. En servering af Guinness Glazed Bacon Cheeseburger har 915 kalorier, 48,5 g totalt fedt, 41,6 g kulhydrat og 65,3 g protein. Dette er en fedtfuld burger med 48 procent af de samlede kalorier, der kommer fra fedt.

Broccoli Bites

Broccoli Bites er en Bennigan’s forretter. Menuen beskriver varen som en blanding af broccoli, ost og bacon i en sprød belægning, kastet med en parmesan hvidløgskrydderblanding. Det serveres med Smoky Honey Dijon dressing. Tre broccolibid har 286 kalorier, 19,1 g total fedt, 17,9 g kulhydrat og 12,9 g protein, siger Daily Plate. Denne appetitvækker kan lyde som et godt valg, fordi det har broccoli, men 60 procent af de 286 kalorier kommer fra fedt. Folk, der ønsker at få sundhedsfordelen ved at spise broccoli, ville være meget bedre at bestille en side af den dampede version.

Stakket kylling og rejer

Stacked Chicken and Shrimp er en PubPourium-favorit, siger Bennigan’s menu. Den består af to kyllingebryst med sauteret rejer, provolonost, hummerfløde sauce, tomater og løg. Det serveres med rødhudede Mos kartofler og dampet broccoli. En fuldplade servering af Stacked Chicken and Shrimp har 810 kalorier, 28 g af totalt fedt, 102 g kulhydrat og 106 g protein, ifølge Daily Plate. For at spare på kalorier kan folk dele denne entree eller tage halvt hjem.