Er æblecider eddike tabletter lige så gode som at drikke det?

Apple cider eddike er et ofte efterspurgt hjem afhjælpe for mange tilstande og lidelser. Det smager dog forfærdeligt. Nogle vælger at tage æblecider eddike tabletter i stedet. Der er dog ikke afgørende bevis for, at drikke eddike vil forbedre dit helbred, endsige at tage tabletter. Plus, tabletter kan bære yderligere ulemper, så vær opmærksom på det, når der sættes op på kosttilskud.

Om Apple Cider Eddike

Appelcidereddike indeholder adskillige næringsstoffer, herunder kalium, calcium, kobber og jern, ifølge Health Services ved Columbia University. Den indeholder også pektin, en frugtfibre og eddikesyre, som ofte er forbundet med sine formodede sundhedsmæssige fordele.

Beskrevne fordele

Ifølge en gennemgang af flere undersøgelser offentliggjort i Medscape General Medicine af Carol S. Johnston, kan æblecidereddike give nogle sundhedsmæssige fordele, primært på grund af indholdet af eddikesyre. Eddike viste sig at være forbundet med at reducere blodtryk, kolesterol og hjertesygdomsrisiko. På samme måde kan det også hjælpe med at kontrollere blodglukoseniveauet efter måltider. Imidlertid blev disse virkninger kun observeret i meget begrænsede undersøgelser, hvoraf nogle ikke engang blev udført på mennesker, så fordelene ved æblecidereddike er stadig diskutable.

Æblecider eddike tabletter

Ifølge sundhedsvæsenet i Columbia indeholder æblecider eddikepiller de samme næringsstoffer som flydende eddike. Imidlertid kan mængden af ​​kalium, jern, calcium og eddikesyre variere fra mærke til mærke.

Kvalitet er ikke garanteret

Tilskud som æblecider eddike tabletter er ikke reguleret af FDA, så indholdet er ikke nødvendigvis afspejlet på emballagen. De kan indeholde mere eller mindre næringsstoffer end angivet. Ifølge forskning ved University of Arkansas indeholdt nogle æblecider eddike piller ikke nogen eddikesyre, hvilket betyder, at de ikke ville give nogen af ​​de sundhedsmæssige fordele, der er beskrevet i Medscape General Medicine review. Selvom fordelene ved eddike er meget op i luften, er tabletter ikke garanteret at give lige de samme ingredienser, endsige de samme fordele.