En kronisk sinus infektion behandlet med goldenseal rod

En kronisk sinusinfektion er en betændelse i sinuskaviteten, der varer længere end 8 uger, ifølge MedlinePlus. Selv om der er over-the-counter medicin, der kan hjælpe med at lindre de almindelige symptomer på kronisk bihulebetændelse, kan du helst bruge en naturlig tilgang. Goldenseal rod bruges til at behandle kroniske bihuleinfektioner på grund af dets evne til at bekæmpe infektion, ifølge Sinus Infection Help. Tal med din læge, før du bruger noget naturlægemiddel til behandling af en medicinsk tilstand. Goldenseal rod er ikke blevet evalueret af FDA.

Kronisk bihulebetændelse

Kronisk bihulebetændelse skyldes nasale deformiteter, kroniske allergier eller andre kroniske infektioner, ifølge MayoClinic.com. Disse forhold forårsager, at bihulerne bliver irriteret, betændt og inficeret. Fælles symptomer på kronisk sinus infektion omfatter tyk, misfarvet nasal udslip, svær hovedpine, bihuletryk og post-nasal dryp. De hævede næsepassager og fanget slim lægger pres gennem hovedet og forårsager smerter i øjnene, kinderne, templerne, de øvre tænder og det indre øre.

Goldenseal Root

Goldenseal rod anvendes primært til bakteriel kronisk bihulebetændelse. De urtens antibiotiske egenskaber hjælper kroppen med at dræbe de uønskede bakterier i bihulerne, der forårsager infektionen. De antibakterielle egenskaber er ineffektive mod svampe eller viral bihulebetændelse. Tal med din læge om den korrekte dosering af goldensealrot som et antibiotikum.

Slimundertrykkelse

Drugs.com siger, at goldenseal hjælper med at undertrykke produktionen af ​​slim, som kan hjælpe med at lindre bindepine i forbindelse med kronisk bihulebetændelse. Dette hjælper med at åbne luftveje og fremme korrekt dræning. Bihulerne er foret med slimhinder, der overproducerer sekreter under en infektion. På grund af hævelsen bliver det meste af det ekstra slim fanget, hvilket gør det til det perfekte miljø til avlsmedicin.

Forholdsregler

Goldenseal rod anbefales ikke til gravide, fordi det stimulerer livmoderen, ifølge Drugs.com. Høje doser af goldenseal kan forårsage anfald, angst, kvalme eller lammelse. Goldenseal kan også forårsage en allergisk reaktion. Hvis du udvikler hududslæt, har du svært ved at trække vejret, vejrtrækninger, angst, fordøjelsesproblemer eller ansigtssvulmer.

Overvejelser

Din læge kan anbefale brug af traditionel medicin sammen med brugen af ​​goldenseal rod. Hvis kronisk bihulebetændelse er resultatet af nasale deformiteter, kan det være nødvendigt med sinusoperation. Over-the-counter medicin bruges til at behandle sinus infektion symptomer omfatter decongestants, antihistaminer og smertestillende midler. Prescription drugs kan omfatte kortikosteroid nasal spray og antibiotika.