Kan du bære din hjerteovervågning hele dagen for at se, hvor mange kalorier du brænder?

En pulsovervågning måler elektriske signaler fra hjertet og bruger disse oplysninger ud over de oplysninger, du indtaster – som alder, køn, højde og vægt – for at beregne, hvor mange kalorier du brænder. Der er to slags pulsmålere. En watch-stil skærm kræver, at du rører din finger på specielt område for at beregne puls. Mange mennesker bruger denne slags hjertefrekvensmonitor til at holde sig inden for en målpuls for at maksimere fitnessmål, men det giver ikke konstant hjertefrekvensinformation. En skærm med brystbælte-stil sender oplysninger til et ur for hurtig tilbagemelding, men det kræver ikke en fingerpuls. Det kan til enhver tid modtage information, så du kan bruge det til at holde styr på din puls hele dagen.

Du kan bære en hjertefrekvensmonitor på brystet hele dagen for at spore estimerede kalorieudgifter baseret på din puls. Uanset om du ser fjernsyn, dagligvarer eller rammer gymnastikken, vil den holde styr på din puls og fortælle, hvor mange kalorier du brænder. Selvom det nok ikke er praktisk at have en hjertefrekvensmonitor hele dagen, kan det være en god ide at vide, hvor mange kalorier du brænder hver dag, men det er kun et skøn, forskellige skærme har forskellige niveauer Af nøjagtighed. Hvis dit mål er vægttab eller vægtforøgelse, skal du også holde øje med, hvor meget du spiser for at få en følelse af din samlede kalorieregning eller -underskud.

Bære en pulsmåler hele dagen