Kan du gan muskel vægt med pushups?

Selvom de fleste amerikanere, der udøver det, fordi de vil tabe sig, vil bodybuilders og nogle andre atleter udøve den nøjagtige modsatte grund. Muskelmasse forbedrer ydeevnen i nogle sportsgrene og ser attraktiv ud på nogle rammer. Modstand øvelser er de bedste træningspleje til at sætte på masse, men pushups er ikke den bedste form for modstand øvelse for maksimale resultater.

At opnå vægt virker gennem samme mekanik som at miste det: ved at skabe en kaloribalance. For at tage på i vægt skal du skabe en positiv ubalance ved at spise flere kalorier, end du brænder via aktivitet. Modstandstræning er en vigtig del af denne proces, fordi det stimulerer din krop til at lægge vægt som muskelmasse, snarere end som fedt.

Pushups er en velkendt kropsvægt øvelse. For at gøre en pushup, ligger du nedad på jorden med dine fødder på dine tæer og dine palmer på jorden lige ved siden af ​​brystet. Forlæng dine arme for at skubbe op i din krop, indtil dine arme forlænges. Sænk dig tilbage mod jorden for at starte den næste gentagelse. Din kropsvægt giver modstanden for denne øvelse, hvilket tvinger musklerne i dine arme og brystet til at arbejde hårdere, end de gør under normale omstændigheder.

Få vægt gennem træningsarbejder, fordi modstandsøvelse forårsager mikroskopiske tårer i dine muskelfibre. Da din krop reparerer den skade, bliver fibrene tykkere og stærkere. Øvelser ved tunge vægte med lav gentagelse skaber bedre vægtforøgelse resultater, fordi de forårsager mere skade på musklerne.

Pushups er en kraftfuld styrkeopbygningsøvelse, men har en ulempe, når det kommer til at gå i vægt, fordi den maksimale vægt for pushups kun kan justeres minimalt med tilbagegangs pushups og iført en vægtet vest f.eks. Og er næsten altid for lav til at give Store belastninger er nødvendige for stærke gevinster i masse og bulk.

Hvor meget vægt du kan få med ethvert træningsprogram afhænger så meget af din kost og dit engagement som det gør på det program du vælger. Dog giver pushups ikke tilstrækkelig belastning til at fremme hurtig vægtforøgelse. De udfører bedre end calisthenics, såsom hoppe jacks, men værre end de fleste vægt træningsprogrammer.

Weight Gain Basics

Pushup Basics

Motion og Weight Gain

Pushups og Weight Gain

Pushing Up – Ikke Bulking Up